Kırklareli Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısı

BAĞIMSIZ 8.03.2024 11:33:58 0
Kırklareli Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısı

Kırklareli Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısı, 5 Mart Salı günü saat 15:00’da Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Böylece 5 yıllık süreç tamamlanmış ve son toplantı yapılmış oldu. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, toplantının açılışında gerçekleştirdiği konuşmasında, 5 yılın ardından son toplantıyı yapacaklarını ve bu uzun zaman dilimini yüz akıyla tamamladıklarını belirterek;

“31 Mart tarihinde bir yerel seçime gidiyoruz. Hatırlarsanız 5 yıl önce ilk toplantımızı yapmıştık. O toplantıda da seçim zamanında her birimiz birbirimize hasımdık. Ama seçimden sonra bir anlamda hısım olduk. Hepimizin ortak hedefi, amacı kendi siyasi pencerelerimizden bakarak Kırklareli halkına hizmet etmekti. Doğru olan neyse, yani tek olan doğruya birlikte ulaşmamız gerektiğini ifade etmiştim. Siyasetin inişleri çıkışları vardır. Bu görevlerimizi yaparken, görevimiz bittikten beş yıl sonra küçük bir şehir ama  büyük bir fotoğraf olan Kırklareli’nin caddesinde sokağında karşılaşabileceğimizi, dolayısıyla selamlaşıp bir hatır sormayı, o ilişki sürecini iyi korumamız gerektiğini düşünmüştüm. Evet bir takım sıkıntılar oldu olabilir siyasetin doğasında vardır. 5 yılı artık geride bıraktık. Ben güzel anılar biriktirdim. Dostluklarımı geliştirdim. Bilgi düzeyimi, tecrübemi arttırdım. Hepinize bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Eğer bilmeden kalbini kırdığım bir arkadaşım varsa özür diliyorum. Affımı diliyorum. Bir hakkım size varsa benden yana helal olsun. Umarım ve dilerim bu kapından çıktıktan sonra burada güzel anıları hafızamıza alırız. Güzel olmayanları da tarihin çöp sepetine göndeririz. Bir hemşehri olarak, bir dost olarak, bir arkadaş olarak yolumuza devam ederiz” diye konuştu.

Toplantı sonrasında, hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yüzümüzün akıyla tamamladık. Şu kapıdan çıkarken güzel anılarla gidelim, birbirimize selam vermeyi hatır sormayı ihmal etmeyelim.


Kırklareli,Kırklareli Belediyesi

Kırklareli Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan eğlenceleri, her akşam farklı bir mahallede

İlçe Müftümüz Önder Özkan'dan Başkan Kayacan'a Veda Ziyareti

Kırklareli Belediyesi’nin helva ikramı Ramazan boyunca devam edecek

Kazım Karabekir Caddesi ışıl ışıl

Kırklareli Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısı

Emir Can İĞREK Konseri

Larva İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Butik Otelimiz Siz Değerli Halkımızın Hizmetinde

Belediye ekipleri, şehrin dört bir yanında

19.2°