Keskin'de Başkan Cönger, işçilerle birlikte sahaya indi

AK PARTİ 18.06.2024 01:18:59 0
Keskin

Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını ivedikle sürdüren Keskin Belediyesi temizlik ekipleri Başkan Ekmel Cönger öncülüğünde sahaya inerek çevre temizliği çalışmaları yürüttü. Sahada hem denetlemelere katılıp hem çöp toplayan Başkan Ekmel Cönger, “Keskin için canla başla çalışacağız” dedi.

BAYRAM ÖNCESİ ÇÖP POŞETİ DAĞITILDI

Keskin'de bayram öncesi vatandaşlara çöp poşeti dağıtan Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger; ''Daha temiz ve güzel bir keskin için kurban bayramında hemşehrilerimizin rahatsız olmaması için sakatat ve çöplerini düzenli bir şekilde atmaları için ilçemiz genelinde çöp poşeti dağıtımı yaparak gün içerisinde çöplerin toplanmasıyla çevre temizliğini yapmanın gayretiyle hemşehrilerimize hizmet için sahada çalışmalarımıza ekip olarak devam ediyoruz'' dedi.

HİZMETKAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Keskin'de örnek bir çalışmaya imza atarak temizlik ekipleri ile çalışmalara katılan Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger; ''Mübarek kurban Bayramı dolayısıyla ilçemizde mezarlıkları,mesire alanlarımızı, ve yollarımızı temizledik. Hizmetimizi yapıp vatandaşımızın duasını almak için canla başla çalışıyoruz'' dedi.  Bütün Keskinli hemşehrilerinin bayramınını kutlayan Başkan Cönger, ''Keskin’deki tüm hemşehrilerimize hizmetkar olmaya devam edeceğiz'' dedi.


Kırıkkale,Keskin Belediyesi

Başkan Büyükkılıç, Sarraf ve Kuyumcu Esnafı ile Bir Araya Geldi

Çevre Dostu Büyükşehir’den “Arıtma, Kurutma, Yakma Tesisi”

Büyükşehir’den Develi’nin Kırsal Yollarına 900 Tonluk Sıcak Asfalt Çalışması

KAYMEK Huzur Çınarı’ndan “Mutlu Evlilik” İçin Önemli Bilgiler

Büyükşehir’den İhale

Büyükşehir Spor A.Ş.’de Yaz Spor Okulları Heyecanı Başladı

Uluhan Caddesi’ndeki yol açma ve genişletme çalışmalarının yüzde 70’i tamamlandı

BAŞKAN ALTAY İSO 500’E GİREN KONYALI FİRMALARI TEBRİK ETTİ

Gençlerin atölyesinde yaz dönemi başlıyor

33.3°