Keskin Belediye Başkanı Cönger:"Keskin'in geriye gidişini durduracağız"

AK PARTİ 8.05.2024 18:47:41 0
Keskin Belediye Başkanı Cönger:

Başkan Ekmel Cönger, Keskin Belediyesi'nin önümüzdeki dönemde yapmayı planladığı projeler ve hedeflerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cönger, Keskin'in geriye gidişini durdurmak ve şehrin kimliğini güçlendirmek için kararlı olduklarını vurguladı.

Kırıkkale Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, belediyenin hedeflerini ve taahhütlerini açıkladı. Başkan Cönger, son seçimlerde alınan oy oranının tarihi bir başarı olduğunu vurgulayarak, bu desteği hak etmenin önemine işaret etti. Yapılan seçimde, en yakın rakiplerini üçe katlayarak aldıkları oy sayısının, halkın kendilerine olan güvenini yansıttığını belirtti. Bu nedenle, vatandaşın güvenine layık olacaklarını ve her zaman yanlarında olacaklarını taahhüt etti.

Belediye olarak şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyeceklerini belirten Cönger, ekonomik beklentilerinin olmadığını ve önceliklerinin şehre hizmet ve istihdam olduğunu dile getirdi. Oy vermeyen herkesi ayrıştırmadıklarını ve her vatandaşın yanlarında olduğunu vurguladı. Keskin'in geriye gidişini durdurma kararı aldıklarını belirten Cönger, şehirde birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Kırıkkale Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger açıklamasında:" Bundan 45 yıl önce alınılan oy oranını ilk defa biz aldık. Verilen oy en yakın rakibimizi üçe katlattı" ifadelerini kullanırken, biz karar verdik Keskin'in geriye gidişini durduracağız. Keskinde bir olacağız vatandaşımız esnafımız bir olacak" şeklinde vurguladı.

Ekmel Cönger:" İstihdam noktasında herkes hazır iş istiyor. Biz bundan rahatsızız. Ben çalışmayan kimseye para vermem bedavacılıkta yapmam. Lazım olan yerimizdeki arkadaşlarımız talep modellerini alıyor. İşe gitmeyen adamları çalıştırmayacağız" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Cönger açıklamasının devamında ise:"Alım noktasında her şeyi peşin almaya çalışıyoruz.
Amacım geriye giden eski düzenleri değiştirip Keskin'in bir şehir kimliğine kavuşmasına sağlayacağız "dedi.


Kırıkkale,Keskin Belediyesi

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMASI

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

Başkan Mehmet Kuş: Dört Kompleksimizin Açılışını Birlikte Yapacağız

“GELECEĞİN YOL HARİTASI VE GENÇLERLE KARİYER SOHBETİ” PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

BAŞKAN KAVUŞ; “AYDINLIK YARINLARIMIZIN EN BÜYÜK TEMİNATI GENÇLİĞİMİZDİR”

Çocuklar Çözüm Bakanlığı’nda Hem Eğlendi Hem Öğrendi

Başkan Büyükkılıç, Millet Bahçesi’nde 19 Mayıs Coşkusuna Ortak Oldu

Başkan Büyükkılıç’tan Müzeler Şehri Kayseri’ye Özel Dünyanın İlgisini Çekecek Projeler

Osmangazi’de Emre Kaya rüzgarı

26.1°