Keşkek Şenliği Karpuz Şenliği Ve Bağ Bozumu Şenliğinin Tarihleri Belli Oldu

CHP 3.07.2024 19:28:23 0
Keşkek Şenliği Karpuz Şenliği Ve Bağ Bozumu Şenliğinin Tarihleri Belli Oldu

üleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Süleymanpaşa Belediye Meclisi Temmuz Ayı toplantısında uzun süredir kamuoyunda merak edilen şenliklerin yapılıp yapılamayacağı konusu hakkında açıklamalarda bulundu.

“GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN BERİ HEP YAPTIĞIMIZ GİBİ HALKIMIZIN SESİNE KULAK VERECEĞİZ”

Süleymanpaşa Belediye Meclisi gündemine taşınan konu ile ilgili konuşan Başkan Volkan Nallar; “Muhtarlarımızla görüştük. Halkımız şenliklerin devam etmesini istiyor. Ancak tasarruf tedbirlerinden dolayı maliyetleri en aza çekmek zorundayız. Hem bölgenin tanıtımı hem de vatandaşlarımızın mutluluğu önemli. Bu noktada göreve geldiğimiz günden beri hep yaptığımız gibi halkımızın sesine kulak vereceğiz. Karacakılavuz Keşkek Şenliği ve Ferhadanlı Karpuz Şenliği’ne devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

BAŞKAN VOLKAN NALLAR ŞENLİK BÜTÇESİNİ AÇIKLADI

2019 yılına kadar yapılan Bağ Bozumu Şenliği’nin de tekrar yapılacağının müjdesini veren Volkan Nallar, yapılan Plan Bütçe Komisyon toplantısı sonrası Keşkek Şenliği’ne 2.5 Milyon TL, Karpuz Şenliği’ne 2.5 Milyon TL, Bağ Bozumuna ise 1.5 Milyon TL bütçe ayrıldığını belirtti.

ŞENLİK TARİHLERİ BELLİ OLDU

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Kültür Komisyonu da ilgili şenlikleri görüşmek için toplanırken toplantı sonrası yapılan açıklamada Karacakılavuz Keşkek Şenliği’nin 20-21 Temmuz 2024, Ferhadanlı Karpuz Şenliği’nin 27-28 Temmuz 2024, Süleymanpaşa Bağ Bozumu Şenliği’nin ise 30 Ağustos - 8 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirileceği ifade edildi.


Tekirdağ,Süleymanpaşa Belediyesi

Yaz Spor Okulları’nda ilk dönem tamamlandı

ODUNPAZARI’NDAN GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI EĞİTİMİ

BAŞARILI SPORCULAR MECLİSİN KONUĞU OLDU

BAŞKAN ATAÇ ULUSLARARASI NASREDDİN HOCA FESTİVALİ'NE KATILDI

Başkan Türkel: “Dertlenmeye değil, çalışmaya geldim"

ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ÇEYREK FİNAL HEYECANI DEV EKRANDA

BAŞKAN BALABAN LGS TÜRKİYE BİRİNCİLERİNİ AĞIRLADI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAZ OKULLARI BAŞLADI

BAŞKAN ÜNLÜCE VE YAVAŞ SİVRİHİSAR’DA

31.8°