Keşan Belediyesi ve ESTAB, Kumsallarda Temizlik Seferberliğine Devam Ediyor

CHP 28.06.2024 18:52:56 0
Keşan Belediyesi ve ESTAB, Kumsallarda Temizlik Seferberliğine Devam Ediyor

Keşan Belediyesi’nin mücavir alanlarından Yayla, Erikli ve Danişment sahillerinde plaj kumu temizleme faaliyetleri ara vermeden devam ediyor. Belediye ve ESTAB işbirliği ile yürütülen çalışmalar, turizm sezonunun en yoğun dönemlerinde de sürerken, temiz ve bakımlı kumsallarda misafirlere en iyi hizmeti sunmak hedefleniyor.

Temizlik Çalışmalarımızla Fark Yaratıyoruz

Keşan Belediyesi ve ESTAB tarafından organize edilen titiz temizlik çalışmaları, sadece plaj kumunu temizlemekle kalmıyor, aynı zamanda deniz ekosistemini korumaya da katkı sağlıyor. Çevre dostu yöntemlerle gerçekleştirilen temizlik faaliyetler, sahillerin doğal güzelliklerini muhafaza etmeyi amaçlıyor.

Ekipler, belirli periyodik aralıklarla plajlarda yoğunluğun az olduğu sabah saatlerinde kumsalda bulunan çakıl, izmarit, cam kırığı gibi maddeleri plaj kumu temizleme makinesi ile temizlerken, kepçe yardımıyla da düzenleme çalışması gerçekleştiriyor; aynı zamanda kumsal kenarında bulunan otların da biçilmesiyle birlikte plajlar vatandaşların güzel bir tatil geçirmeleri için hazır hale getiriliyor.

Edirne,Keşan Belediyesi

Büyükşehir'den Yılkı Atına 5 Saat Süren Tedavi

Ahmet Akın, personelinin arkasında durdu!

Bursa’da yangın seferberliği sürüyor

Mudanya Plajı, Büyükşehir kalitesiyle hizmete açıldı