Kepezli elitler 5’te 5 yaptı

Kepez Belediyespor Kulübü U18 Elit Lig Takımı, kart görmeden 5’te 5 yaparak üst üste 4’üncü kez şampiyonluk hedefinde emin adımlarla ilerliyor.

Üst üste 3 sezon Antalya Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonalarına katılan Kepez Belediyespor Kulübü U18 Elit Lig Futbol Takımı, kalesinde tek gol görüp 21 gol atarak 5’te 5 yaptı. Bu sezonun da en büyük şampiyonluk adayı olduğunu gösteren takım oyuncuları, hiçbir karşılaşmada kart görmedi. Son karşılaşmasında Antalya Merkez Spor’u 4-0 yenen Kepez’in kaplanları, zorlu rakibi DSİ ile cumartesi günü saat 12.00’de Gençlik ve Spor Müdürlüğü Tesislerinde 6’ıncı maçına çıkacak.

FAİR-PLAY’İ ÖNEMSİYORLAR

Rakibinin 3 puan önünde olan genç futbolcular, liderlik koltuğunda kalmayı planlıyor. Lig boyunca hiç görmeden kazanmalarını çok önemsediğini belirten antrenör Emin Pehlivanlar, “Şu ana kadar hiç kart görmeden devam ediyoruz. Skordan ziyade fair-play çerçevesinde oynamamız çok daha iyi. Kart görmeden kazanmaktan dolayı daha fazla mutluyuz” dedi. Ligdeki takımların kendilerine karşı daha hırslı oynadığını bilen Kepezli futbolcular, disiplini elden bırakmadan antrenmanlarını sürdürüyor.

Antalya,Kepez Belediyesi

Afyon’da İl Koordinasyon Toplantısına Katılım Sağlandı

ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ANLAMLI KONSER

KULLANILAMAZ HALE GELEN ÇÖP KONTEYNERLERİ YENİLERİ İLE DEĞİŞTİRİLİYOR.

“Daha huzurlu ve güvenli bir Türkiye için Cumhuriyet”

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanımız Zafer Kahraman’a ziyarette bulundu.

Şuhut Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekiplerimiz Gece Gündüz İş Başında

BAŞKAN GÜREL TBB TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADI

Konak’ta Can Dostları Koruyan İş Birliği

-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NA MUHTARLARDAN ZİYARET

“TEMİZ ÇEVRE MUTLU DİNAR”

HAVA OYUNLARI FESTİVALİ BU SENE DE DOLU DOLU

Âşıklar Mamak’ta Buluştu

“KONYA KİTAP GÜNLERİ” TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Bir Araya Geldi

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ORMAN YANGINI’NA ANINDA MÜDAHALE

BAŞKAN YILMAZ’DAN SOF DAĞI KÖYLERİNE DESTEK

Gölmarmara’dan Gelen 98 Kişilik Kadın Kafilesi Manisa’yı Gezdi

“Şehrimize ve milletimize hizmet için gayretle çalışmaya devam edeceğiz ”

“Cumhuriyet Şehri Denizli”

Alaçatı Windfest 2024 Ödül Töreni ile Sona Erdi

Van depreminde hayatını kaybeden canları anıyoruz

Temiz Yurt Esenyurt

Antalya Turizm Fuarı başlıyor

AİLELERİMİZLE HER BULUŞMAMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATIYOR

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül ile bir araya geldi.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ NÂZIM KÖKSAL, PAZAR YERİ ESNAFI VE KÖYLÜ PAZARI ÜRETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Alaçatı Wind Fest ile rüzgar ekim ayında gençler ve çocuklar için esecek!

BELEDİYE EKİPLERİMİZ GÖREV BAŞINDA

BAŞKANIMIZ ÖZEL YALINCAK ANAOKULU'NUN AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI