Kepez’in sultanlarından ilk galibiyet

CHP 5.05.2024 23:56:41 0
Kepez’in sultanlarından ilk galibiyet
Bölgesel Lig Final Müsabakalarında ilk rakibi Bodrum temsilcisini 3-0 yenen Kepez’in file sultanları, 2’inci Lig’e geri dönme yolunda ilk adımını attı

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol A Takımı, Bölgesel Lig Final Müsabakalarında ilk rakibi Bodrum Doğuş Spor Kulübü’nü 3-0 yenerek 2’inci Lig’e geri dönme yolunda ilk adımını attı. Antalya şampiyonu olarak Denizli’de düzenlenen finallere katılan Kepez’in file sultanları, ilk karşılaşmayı zorlanmadan kazandı. Gruplarından birinci çıkarak doğrudan 2’inci Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini belirten Başantrenör Koray Turgut, “Kepez’i voleybolda ligde temsil etmek istiyoruz. Bu hedefle iyi bir takım kurduk. Kalan maçlarımızı da kazanarak lige geri dönmek istiyoruz” dedi.

Antalya,Kepez Belediyesi

DOĞASEVERLER ÇAMLICA’DA BULUŞTU