Kepez’in gençleri tecrübe kazanıyor

CHP 14.10.2024 11:10:28 0
Kepez’in gençleri tecrübe kazanıyor

Küçükler kategorisinden gelip hızla 1’inci Lig’e yükselen Kepez Belediyespor Kulübü’nün 14 yaşındaki hentbolcuları, 1’inci Lig tecrübelerinde bir galibiyet bir kayıp verdi. İlk maçları İzmir Gençlik Spor’dan 2 puan alan Kepezliler, Polatlı Belediye Spor Kulübü’nü kaybetti. Cumartesi günü deplasmanda Tekirdağ Cezaevi Spor ile 3’üncü karşılaşmaya çıkacak olan takımın çoğunluğunu 14 ve 15 yaş sporcuları oluşturuyor. Özel ve resmi turnuvalarda birçok şampiyonluk kupası kaldırıp milli sporcular yetiştiren takımın kurucu antrenörü Sertan Sarpaş, “Rakiplerimize göre hayli genç ve üst lig tecrübesi olmayan öğrencilerimle 1’inci Lig ile geleceğe hazırlanıyoruz. Bu sezon sporcularımızın üst ligler hedefinde yetişme çağı olacak” dedi.

Antalya,Kepez Belediyesi

MURAT MERİÇ VE METİN SOLMAZ´DAN "MESELEMİZ ANKARA" SÖYLEŞİSİ

Gazete10’un ilk sayısı çıktı

Ortahisar Belediyesi’nden kahverengi kokarca böceğiyle mücadeleye destek