Kepez’den okullara hizmet desteği

CHP 21.10.2024 00:14:51 0
Kepez’den okullara hizmet desteği

Kepez Belediyesi, öğrencilerin eğitim faaliyetlerini sorunsuz bir ortamda yapabilmeleri için ilçedeki okullarda bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, hizmet ve projelerinin merkezinde yer alan çocukların; eğitim ortamlarındaki fiziki sıkıntıların çözümüne de destek veriyor. Kreşleri, bilim merkezi, kütüphaneleri, üniversite giriş sınavı, KPSS ile destek eğitim kursları ve meslek edindirme merkeziyle adeta bir eğitim yerleşkesi olan Kepez Belediyesi, ilçedeki okulların isteklerini de karşılıyor. Kepez Belediye ekipleri, okullarda bahçe düzenlemesinden spor sahalarının bakımına, boya badana işlerinden tamirata, bank, çöp kutusu ve kamelya ihtiyaçlarının karşılanmasından temizliğe varıncaya kadar çalışma gerçekleştiriyor.

Kocagöz’den okula jet hizmet

Başkan Mesut Kocagöz, Hüsnü Karakaş Mahallesi’ndeki bir okulun hizmet talebini de bir günde yerine getirdi. Başkan Kocagöz, ‘Çocuklarımızın ayakları suya ve çamura değmesin’ diyerek okul bahçesinde parke taşı çalışması yaptırdı. Kepez Belediyesi, Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde yaklaşık 2 bin öğrencisi olan okul binasının bahçesinde yağışlı havalarda yaşanan su birikintisi ve çamur sorununu çözüyor. Okul yönetimi, geçtiğimiz Perşembe günü ziyaret ettikleri Kocagöz’den bu sorunun çözümünü talep ederken, Başkan Kocagöz sorunları çözmek için söz verdi.

Ziyaretin ertesi günü hizmet

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün talimatı üzerine hareket geçen Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ziyaretin ertesi günü okul bahçesinde ki sıkıntıyı çözecek olan parke taşı çalışmasını başlattı. Çalışma, bahçenin su birikintisi ve çamur olan 250 metrekarelik bölümünde yapıldı. İş makinesi yardımıyla zemin tesviyesi yapıldıktan sonra kilit taşının imalatı gerçekleştirildi. Parke taşı imalatıyla bahçedeki yağmur suyu birikmesi ve zeminin çamur olması sorunu giderilmiş oldu. Okul yönetimi de, hizmet talebini bir gün içerisinde yerine getirmesinden dolayı Başkan Mesut Kocagöz’e teşekkür etti

Lisenin talepleri de karşılandı

Kepez Belediyesi, Altınova Orta Mahalle’de yer alan Ayten Çağıran Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne de hizmet götürdü.  Okulda temizlik ve spor sahalarında oyun alanlarını belirleyen çizgilerle ilgili çalışma yapıldı.

“Çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda okumalı”.

Başkan Kocagöz, yaptığı açıklamada eğitim kurumlarında gönüllülük esası ve vicdanı bir sorumluluk anlayışıyla çalışma yaptıklarını söyledi. İlçedeki okulların taleplerini, belediyenin imkânları dâhilinde karşılamaya gayret ettiklerini aktaran Kocagöz, “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın, gençlerimizin eğitimlerini, güvenli ve sağlıklı bir ortamda sürdürebilmesinden yanayız. Bu kapsamda vicdanı bir sorumluluk ve sosyal belediyecilik anlayışıyla okullarımızın taleplerini, belediyemizin bütçe imkânları doğrultusunda karşılıyoruz, karşılamaya da devam edeceğiz” ifadesini kullandı.


Antalya,Kepez Belediyesi

Başkan Seçer, ‘8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’ne Katıldı

Zülfü Livaneli ve İsmet Tekinalp “Taviloğlu Koleksiyonu” sergisini gezdi

MUHTARLARIMIZ, CUMHURİYETİMİZİN YEREL KAHRAMANLARIDIR

EBRU KEYVAN´IN "MUHTARLAR GÜNÜ" DOLAYISIYLA ANITKABİR ZİYARETİ

Edremit Zeytinyağı Tadım Festivali başladı

Kepez’den okullara hizmet desteği

TOROSLAR’IN 2025 BÜTÇESİ 2 MİLYAR 220 MİLYON 570 BİN TL

ESKİŞEHİR HAYVANAT BAHÇESİ’NDEN ALMANYA’DA TANITIM GURURU

AİLE YAŞAM BECERİLERİNE YÖNELİK EĞİTİMLERİMİZ SÜRÜYOR

17.1°