Tarih: 28.10.2024 19:32

Kepez’den Cumhuriyet’in 101. Yılına özel kortej

Facebook Twitter Linked-in

Kepez Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçede ‘Cumhuriyet Korteji’ düzenledi. Ay yıldızlı al bayraklarla süslenen kortej, ilçenin dört bir yanını gezerek Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşattı.

Kepez’de Cumhuriyet’in 101. Yıl kutlamaları büyük bir coşkuyla başladı. Kepez Belediyesi, 29 Ekim kutlamaları çerçevesinde muhteşem bir ‘Cumhuriyet Korteji’ düzenledi. Varsak Masal Park önünden hareket eden kortej, Kepez’in dört bir yanını dolaşarak bayram coşkusunu ilçenin her köşesine taşıdı. Bayram kutlamalarına katılan araçlar ay yıldızlı al bayraklarla, kırmızı beyaz balonlarla süslendi. Korteje katılan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, kırmızı karanfiller dağıtarak halkı selamladı, kutlamanın coşkusuna ortak oldu. Bayram coşkusunun derinden hissedildiği Cumhuriyet Korteji, marşlarla ve neşeli müziklerle renklendi. Her yaştan insanın katıldığı kortejde çocuklar, gençler ve yaşlılar ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet’in kazanımlarını kutlamanın mutluluğunu paylaştı. Kepez Belediyesi’nin ilçenin dört bir yanını gezen Cumhuriyet Korteji, Kepez Kent Meydanı’nda noktalandı.

Antalya,Kepez Belediyesi

Orjinal Habere Git