Tarih: 03.10.2024 02:22

Kepez’den 1 Ekim Yaşlılar Günü’ne özel etkinlik

Facebook Twitter Linked-in

Kepez Belediyesi, 1 Ekim Yaşlılar Günü’nü, Şefkat ve Huzurevi sakinleri için düzenlediği özel bir etkinlikle kutladı.

Kepez’in Şefkat ve Huzurevi sakinleri, 1 Ekim Yaşlılar Günü’nde doyasıya eğlendi. Kepez Belediyesi, Şefkat ve Huzurevi sakinleri için bu özel günde anlamlı bir etkinlik düzenledi.  Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Vahap Alagöz’ün katılımıyla gerçekleşen programda,  huzurevi sakinleri keyifli bir gün geçirdi. Şarkılar söyleyip müzik eşliğinde dans eden huzurevi sakinleri, coşkulu bir atmosferde eğlenme fırsatı buldu. Sağlık İşleri Müdürü Alagöz, tek tek ellerini öptüğü yaşlılara kırmızı karanfiller dağıtarak, günlerini kutladı. Eğlenceli etkinlik, yaş pasta kesimiyle sona erdi. Yaşlılar, kendilerine gösterilen ilgi ve sevgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e teşekkür ettiler.

Antalya,Kepez Belediyesi

Orjinal Habere Git