Kepez’de su baskınlarına karşı etkin mücadele

CHP 10.10.2024 17:22:27 0
Kepez’de su baskınlarına karşı etkin mücadele
Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ASAT işbirliğiyle kışın yaşanabilecek su baskınlarına karşı yağmur sularını kanalizasyon şebekesine taşıyan mazgalları temizliyor.

Kepez, kışa hazırlanıyor. Kepez Belediyesi, sağanak yağışlara karşı ilçede gerekli önlemleri alarak vatandaşların olumsuz bir durumla karşılaşmaması için çalışıyor.  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve ASAT işbirliğiyle, yağmur sularını kanalizasyon şebekesine taşıyan mazgallar temizleniyor. Düdenbaşı Mahallesi’nden başlayan çalışmalar kapsamında, mazgal altı yağmur suyu gider temizliği, mazgal bakımı ve onarım çalışmaları yapılıyor. Mazgal temizlik, yoğun yağışlarda olası su baskınlarının önüne geçilmesi, taşkınların önlenmesi, altyapının korunması ve vatandaşların kışın mağdur olmaması amacıyla yapılan çalışmalar ilçenin her köşesinde gerçekleştirilecek. Kepez Belediyesi, bir yandan su baskınlarını önlemek için mevcut giderlerin temizliğini yaparken, bir yandan da yağmur drenaj hattı çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya,Kepez Belediyesi

Buca’nın eğitim kimliği Dijital Dershane ile güçleniyor

Manisa’da Bir İlk; Kent Lokantası ve Halk Mandıra Açıldı

Tarihi “İzmir Spor Zirvesi” başladı