Kepez’de cimnastik canlanıyor

Geçen sezon 9 sporcu ile ritmik cimnastik branşını açan Kepez Belediyespor Kulübü’nde,  bu sezon 21 sporcu adayı yetişiyor.

Kepez Belediyespor Kulübü’nde ilk kez geçen sezon başlatılan ritmik cimnastik branşına olan ilgi giderek artıyor. Antalya’nın 4 bir yanından çocukların ilgisini çeken bu branşa 9 sporcu ile başlanırken, bugün sayı 21’e yükseldi. Antalya Okullararası Ritmik Cimnastik Yarışmasına 2023-2024 sezonunda 9 sporcusuyla katılan kulüp, yeni sezonda daha fazla katılım yapabilecek.

MİNİK KALPLERİN HEYECANI

Küçükler, minik-A ve minik-B kategorisin de yarışmaya katılacak 5-10 yaş aralığında ki minik sporcular, şimdiden heyecan içerisinde. Bale, dans, esneklik, teknik, kondisyon ve kuvvet hareketleri içeren antrenmanlar da yaşları küçük olmasına rağmen büyük gayret ve çaba ile çalışmaya devam ediyorlar. Kulübün sınırlı sayıda sporcu kontenjan ile yapılan branş, talepler nedeniyle kontenjanın üzerinde bulunuyor.

Antalya,Kepez Belediyesi

Belediyemiz Araç Filosuna “Yeni İş Makinesi” Eklendi

BAŞKANIMIZ İBB ZABITA DAİRESİ BAŞKANI VE MUHTARLIKLAR DAİRESİ BAŞKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Çay TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu

Hacıhasan Keleminin Hasadı Başladı

Sandıklı’da Kariyer Günü Etkinliği Düzenlendi

GAZİANTEP’TE ÇEVRECİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM İÇİN TOPLU TAŞIMA FİLOSU YENİLENİYOR

“Çocuklar Depoda” buluşuyor

Başkan Lal Denizli İstanbul Turizm Fuarı’nda konuştu: Çeşme’yi deniz-kum-güneş olarak görüyorlar

ODUNPAZARI BELEDİYESİ, CUMHURİYET’İN 101. YILINI İKİ FESTİVAL İLE KUTLUYOR!

DOSD MERAM BİRİNCİ YAŞINI BAŞARILARLA DOLDURDU

ESHOT, üniversite öğrencileri için beş ekspres hattı devreye alıyor

‘Haylo Dîsa Tevlîhev Bû’ oyunu Van’da sahnelenecek

BAŞKAN TEPE , MUHTARLARLA BULUŞTU

Vefahâne Yaşam Merkezi ve Engelliler Sarayı Avrupa’nın örnek tesisleri arasında yer aldı

Yol bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

2011 VAN DEPREMİ’NİN YILDÖNÜMÜ, AFET FARKINDALIK PROGRAMI İLE ANILDI

Başkan Seçer, Mersin’de Yaşayan Hataylı Depremzedelerin Dayanışma Günü Etkinliği’ne Katıldı

Başkan Öztaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

SOSYAL İNOVASYON AJANSI’NDA CREATHON’24: KONYA’DA “SAAT KULESİ” TEMASIYLA GERÇEKLEŞTİ

Esen’den Pençe-Kilit Harekâtı Gazisine Ziyaret

Mardin Büyükşehir Belediyesi 10. Tarım Fuarı’nda

Büyükşehir şehrin her köşesinde çocuklara ‘Bir Hikâye Bin Neşe’ götürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Suruç İlçesi'nde Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

BASINA VE KAMUOYUNA

Iğdır Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Doğan: “153 Çözüm Merkezimiz 7/24 anlayışla hizmet veriyor”

Kepez’de cimnastik canlanıyor

Nazilli Belediyesi büyük deprem tatbikatına hazır

Cazın büyüsü Bursa’yı sarıyor