Kepez voleybolu lige yükseldi

CHP 9.05.2024 11:52:22 0
Kepez voleybolu lige yükseldi
Bölgesel Lig Final Müsabakalarında namağlup çıkarak 2'inci Lig'e yükselen takımlar arasına giren Kepez'in file sultanları, büyük coşku yaşattı.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol A Takımı, Bölgesel Lig Final Müsabakalarında set vermeden ve namağlup olarak 2'inci Lig'e yeniden 'merhaba' dedi. Denizli’de düzenlenen finallere katılan Kepez’in file sultanları, Aydın Gençlik Spor'un çekildiği grubunda karşılaştığı Bodrum Doğuş Spor ile Burdur Tefenni Belediye Spor'u 3-0 yendi. Hiç set vermeden şampiyon olan takımın sevincini branş sorumlusu kulüp yönetim kurulu üyesi Kürşat Altıntaş da paylaştı. Antrenör Koray Turgut ile yardımcısı Aziz Yığ'ı tebrik eden Altıntaş, sporcuları ile birlikte galibiyet pozu verdi. Voleybolda Kepez'in ligde oynama alışkanlığı olduğunu belirten Altıntaş, “Geçen sezon yaşanılan talihsizlikler nedeniyle ligden düşmüştük. Kararlılığımız ve azmimiz ile yine hak ettiğimiz yere döndük.
Altyapı oyuncularımızın geleceği için mutlaka liglerde yer almak istiyoruz.” dedi.

Antalya,Kepez Belediyesi

İMAMOĞLU’NDAN GENÇLERE: HEPİNİZ UMUTSUNUZ