CHP 14.10.2024 19:57:49 0
Kepez ragbide güç artırımı
Kepez Belediyespor Kulübü U21 Kadın ve Erkek Ragbi Takımları, haftada 2 gün ağırlık çalışması ile sezona hazırlanıyor.

Doğasında rakibiyle temas kurmayı gerektiren ragbiciler, güç artırımı için haftada 2 gün ağırlık antrenmanı yapıyor. Kepez Belediyespor Kulübü U21 Kadın ve Erkek Ragbi Takımları da, Turgut Özal Spor Salonu’nun fitness salonunda kas kütlelerini artıran çalışmalar yapıyor. Antalya’yı 26-27 Ekim’de U21 Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hazırlanan Kepez’in ragbicileri, haftanın 3 günü oyun bilgisi antrenmanı yapıyor. Sporcularının dayanıklılığını arttırmaya çalışan antrenör Yasir Akbaş, “Sahada temas alırken ve yaparken, sporcularımın güçlü olması gerekiyor. Bundan dolayı ağırlık antrenmanıyla güç ve dayanıklılık çalışması yaptırıyoruz” dedi.

Antalya,Kepez Belediyesi

Balıkesirliler "Susma Artık Yeter" dedi

Dinar Belediyesi Başkan Yardımcımız Serkan Utku ve DAK95 Arama Kurtarma ekipleri, Dinar Arama Kurtarma 1995 Derneği, Dinar Doğa Sporları Derneği, Belediyemize bağlı İtfaiye Müdürlüğü ve personelleri, Zabıta Müdürlüğü Temizlik ekipleri, ve Milli Parklar e

Celâl Şengör Ankaralılarla buluştu