Kent, Rengarenk Bir Festivale Ev Sahipliği Yaptı

CHP 15.10.2024 11:27:20 0
Kent, Rengarenk Bir Festivale Ev Sahipliği Yaptı

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Valiliği ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen ÇOMÜ Kent Fest'e, üniversite öğrencilerinin ve hemşehrilerimizin ilgisi büyük oldu.

12-13 Ekim tarihleri arasında kente yeni gelen üniversite öğrencilerinin oryantasyon programı kapsamında Halk Bahçesi'nde düzenlenen ÇOMÜ Kent Fest, 7'den 70'e herkesi ağırladı. İki gün boyunca rengarenk ve dopdolu içeriğiyle gerçekleşen ÇOMÜ Kent Fest'te, gençler yeteneklerini, ilgi alanlarını paylaşıp birbirleriyle etkileşimde bulundu.

Başkan Erkek Gençlerle Bir Arada

Belediye Başkanı Muharrem Erkek de eşi Özen Algönül Erkek ile Halk Bahçesi'ndeki etkinlikleri ziyaret etti. Gençlerle bir araya gelen Başkan Erkek hem stantları gezdi hem de çeşitli etkinliklere katıldı. Başkan Erkek ayrıca gençlerle ve festival katılımcılarıyla hatıra fotoğrafları da çekildi. İki gün boyunca devam eden etkinlikleri Başkan Erkek'in yanı sıra ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Belediye Meclis Üyeleri başta olmak üzere çok sayıda konuk da ziyaret etti.

Çanakkale Belediyesi Stantları Büyük İlgi Gördü

ÇOMÜ Kent Fest etkinliklerine destek veren Çanakkale Belediyesi de alanda pek çok konuğu ağırladı. Çanakkale Belediyesinin stantlarında Kent Gönüllüleri çalışmaları, öğrencilere yönelik yapmış oldumuz sosyal çalışmalar, Tohum Sandığı ve tarımsal faaliyetlerin tanıtımı, Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından sokak hayvanları için yürütülen çalışmalar ve sahiplendirmeye yönelik farkındalık çalışmaları ile ÇAKAB ve Veolia iş birliğindeki stantta da sürdürülebilirlik ve geri dönüşüm faaliyetleri ziyaretçilerle yerinde paylaşıldı. Ayrıca Çanakkale Belediyesi stantlarında seramik çalışmaları uygulamalı olarak katılımcılarla buluşurken spor etkinlikleri de büyük ilgi gördü.

Dolu Dolu Bir Program

İki gün boyunca devam eden festival kapsamında lise ve üniversite öğrencilerinin konser performansları, müzik dinletileri, dans gösterileri, defileler ve tiyatro gösterilerinin yanı sıra tanıtım stantları, ÇOMÜ Öğrenci Kulüpleri etkinlikleri, ÇOMÜ Fakülte, MYO ve Koordinatörlüklerin etkinlikleri, Gençlik Çalıştayı etkinlikleri, ÇABİP - Çanakkale Bisiklet Platformu etkinlikleri, oyun ve yarışmalar, Gastronomi Tadım Atölyeleri, çalıştaylar ve söyleşiler katılımcılarla buluştu.



14.10.2024 14:39

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi

Altın portakallar sahiplerini buldu

İzmir’de “Cumhuriyet her yerde”

Balıkçılar Oltalarını Akdeniz’in Mavi Sularına Salladı

Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Muharrem Erkek'in Reşat Tabak'ı Anma Mesajı

Kent, Rengarenk Bir Festivale Ev Sahipliği Yaptı

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Toplantısı’nın 2. Birleşimi Gerçekleşti

Esenyurt’ta İbadethaneler Pırıl Pırıl

Ortahisar Belediyesi, TÜBİTAK projesi için En Mutlu Köy yerleşkesinin kapılarını açtı

ANKARA’NIN BAŞKENT OLUŞUNUN 101’İNCİ YILI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

24.2°