Kent Müzesi Bahçesindeki Büfe Alanı, Kent Hizmetleri Tarafından İşletilecek

CHP 9.10.2024 23:10:36 0
Kent Müzesi Bahçesindeki Büfe Alanı, Kent Hizmetleri Tarafından İşletilecek

Keşan Kent Müzesi içerisinde bulunan büfe, 7 Ekim 2024 Pazartesi günü itibariyle Keşan Belediyesi Kent Hizmetleri Şirketi tarafından devri alındı.

Milli Emlak Müdürlüğü’nden 3 yıl süreyle alınan büfe alanı, Kent Hizmetleri Şirketi tarafından işletilecek.

Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan ve Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Meriç ve Bilgin Atlı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Erdoğan, Kent Müzesi Koordinatörü Arkeolog Aslı Avcı tarafından devri alınan büfe alanında incelemelerde bulunuldu.

“KENT MÜZESİ BAHÇEMİZDEKİ BÜFE ALANINI DEVİR ALDIK”

İncelemelerin ardından konuşan Başkan Özcan, “Kent Müzesi bahçemizde bulunan ve şu ana kadar boşta duran büfe kısmının devriyle ilgili 6 aydır yazışma yapılıyordu. Devrinin yapılmasıyla ilgili talebimiz kabul edildi. 7 Ekim itibariyle Milli Emlak Müdürlüğü ile sözleşme yaparak, devrini aldık. Aylık 25 bin 300 TL kirayla, Keşan Belediyesi Kent Hizmetleri Şirketi üzerinden 3 yıllık sözleşme yapıldı. Bu alanı, belediye olarak, Kent Hizmetleri üzerinden işleteceğiz. İki başkan yardımcım ve Kültür İşleri Müdürümle birlikte, burayı incelemeye geldik. 10 gün içerisinde gerekli düzenlemeyi yapmayı planlıyoruz. Bu alan, kötü ekonomik şartlar göz önüne alındığında orta tabakaya hitap edecek. Çayı, kahvesi ve simidi daha ucuza verilecek bir mekan olarak düşünüyoruz. Bu düşüncemizi hayata geçirmek bize kalıyor. Hayırlı olsun.” dedi.

“SAHİP ÇIKIYORUZ”

Başkan Mehmet Özcan, sözlerini “Burası sahipsiz olunduğunda, gece kendisini bilmezler tarafından çevredeki aksesuarlar tahrip edildi. Burayı alarak, en azından sahip çıkmış oluruz. Doğrudan da, müzeye sahip çıkmış oluruz. En kısa zamanda buranın açılışında çay içmeye ve simit yemeğe geleceğiz. Keşan’a hayırlı olmasını diliyoruz.” diyerek tamamladı.


Edirne,Keşan Belediyesi

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İz bırakan sporcular İzmir Spor Zirvesi’nde

Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan banklarımızı yenileyerek halkımıza daha konforlu ve estetik bir oturma alanı sunduk.

Başkan Özarslan, Filistin’e Destek yürüyüşüne katıldı

9 GÜN SÜREN EDEBİYAT YOLCULUĞU SONA ERDİ

Kent Müzesi Bahçesindeki Büfe Alanı, Kent Hizmetleri Tarafından İşletilecek

ALANYA BELEDİYESİ’NİN MİNİK ÖĞRENCİLERİ SAHİLDE DOYASIYA EĞLENDİ

Başkan Bozbey, “Hatay Ulu Cami‘yi haziran 2026’da bitireceğiz”

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu başkanlığında, belediyemize ait birim amirleriyle belediyemiz meclis salonunda bir toplantı gerçekleştirildi.

28.3°