KENT LOKANTASI HİZMETE GİRDİ

DİĞER 4.07.2024 21:00:13 0
KENT LOKANTASI HİZMETE GİRDİ
Siirt Belediyesi, kent sakinlerinin uygun fiyatlı ve sağlıklı yemeklere kolayca erişebilmelerini sağlamak amacıyla Kent Lokantası'nı hizmete açtı. Yeni sosyal tesis, güvenilir, lezzetli, sağlıklı ve ekonomik yemek seçeneklerini sunarak vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefliyor. Kent Lokantası, ilk gününden itibaren büyük bir ilgiyle karşılandı ve 4 çeşit yemeği sadece 100 TL gibi cazip bir fiyatla sunuyor.
Her gün 12.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmet veren lokanta, menüsünü günlük olarak değiştiriyor ve bir ana yemek, çorba, yan yemek ve tatlı olmak üzere dört çeşit yemek sunuyor. Hijyenik koşullarda hazırlanan ve sunulan yemekler, Kent Lokantası'nın öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.
Açılış törenine Siirt Belediye Eş Başkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, Dem Parti İl Eş Başkanları Eşref Tekin ve Revşan Arslan, Dem Parti İl Yönetimi ve Belediye Meclis üyeleri katıldı. Tören, vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti ve katılımcılar, bu yeni sosyal tesisin kente sağladığı katkıları vurguladılar.
Belediye Eş Başkanı Sofya Alağaş, konuşmasında Kent Lokantası'nın sosyal belediyecilik anlayışının bir yansıması olduğunu belirtti. Alağaş, "Vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntılar yaşadığı bu dönemde yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Kent Lokantası, sağlıklı ve uygun fiyatlı yemek hizmeti sunarak bu amacımıza hizmet ediyor. Projede emeği geçen herkese teşekkür ederim," dedi.
Mehmet Kaysi ise, Kent Lokantası'nın belediyenin halka yönelik hizmetlerinin önemli bir örneği olduğunu ifade etti. Kaysi, "Amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemeklere ulaşımını kolaylaştırmak. Bu lokanta, halkımız için bir buluşma noktası olacak," şeklinde konuştu.

Siirt,Siirt Belediyesi

Büyükşehir’den Madde Bağımlılığı Konusunda Konferans

Bulvar ve caddelerde peyzaj çalışması yapıldı

Dengbêj Evine 3 ayda 70 bin ziyaretçi

AÇIK HAVA SİNEMA GÖSTERİSİ MUHTEŞEMDİ.

Başkan Arı Sanayi Esnaflarıyla Buluşmayı Sürdürüyor

Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Merih Demiral'a Destek

Arı’dan Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’ye Ziyaret

SİİRT BELEDİYESİ'NDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE SICAK YEMEK DESTEĞİ SÜRÜYOR

‘‘Göçmenlere karşı yapılan saldırılar insanlık dışı’’

33.9°