KENT LOKANTALARI'NDA GÜNÜN MENÜSÜ - 27 TEMMUZ

CHP 27.07.2024 13:58:23 0
KENT LOKANTALARI

İBB'nin Kent Lokantaları projesi, ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan İstanbullulara uygun fiyatlarla hijyenik ve sağlıklı yemek yeme imkânı sunmaya devam ediyor. İşte 27 Temmuz Cumartesi gününün menüsü...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kent Lokantaları ile uygun fiyatlı, sağlıklı ve lezzetli yemekleri başta öğrenciler, emekliler ve dar gelirli İstanbullulara ulaştırıyor. Proje; ekonomik sıkıntı yaşayan kişilere uygun fiyatlarla hijyenik ve sağlıklı yemek yiyebilme imkânı sağlıyor.

4 ÇEŞİT YEMEK 40 TL, 31 AĞUSTOS'A KADAR 5 TL NAKİT İADE

İBB Kent Lokantaları, pazar günleri hariç her gün açık. Haftanın 6 günü hizmet veren kent lokantalarında; 4 çeşit sağlıklı ve besleyici yemek 40 TL. Üstelik Kent Lokantaları'nda 31 Ağustos’a kadar İstanbulkart ile yapılan 40 TL'lik ödeme için 5 TL nakit iade edilecek. İstanbulkart sahibi bir kişi günde bir kere, ayda 10 kere kampanyadan yararlanabilecek.

İŞTE 27 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜNÜN MENÜSÜ;

*Sultan çorba

*İzmir köfte

*Bulgur pilavı

*Meyve

*Ekmek

*Su

Toplam kcal:763,7

İBB Kent Lokantaları’na; 444 10 34 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için ise; https://tesislerimiz.ibb.istanbul/kent-lokantasi/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul,İstanbul Belediyesi

Balıkesir sokaklarında elektrikli otobüs dönemi başlayacak

TEKİRDAĞ'DA 14. KARAEVLİ TARIM VE TEKNOLOJİ GÜNLERİ FUARI BAŞLADI

BAŞKAN GÜREL'DEN ZABITAYA KUTLAMA ZİYARETİ