KENT KAHVESİ VE KENT LOKANTASI HEMŞEHRİLERİMİZE KAPILARINI AÇTI

CHP 30.06.2024 19:06:13 0
KENT KAHVESİ VE KENT LOKANTASI HEMŞEHRİLERİMİZE KAPILARINI AÇTI
Çamlıbahçe Parkı’nda hayata geçirilen Kent Kahvesi ve Kent Lokantası’nın açılışı Başkanımız Eyüp Kahveci tarafından gerçekleştirildi.

Muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde konuşma yapan Başkanımız Kahveci, açılışın şehrimize ve halkımıza hayırlı olması temennisinde bulunarak projede emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Çamlıbahçe Parkı’nın, yalnızca doğal güzellikleriyle değil aynı zamanda sosyal ve kültürel hayata katkıda bulunacak projeleriyle de öne çıkacağını belirten Başkanımız Kahveci, “Kent Kahvesi ve Kent Lokantası’nı ekonomik koşulların zorlayıcı olabildiği bu dönemde hemşehrilerimizin sosyalleşme ve dinlenme ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılayabilecekleri şekilde hayata geçirdik” dedi.

Uygun Maliyet ile Hem Lezzetli Hem Keyifli Bir Deneyim

Başkanımız Kahveci, bu tür projelerin şehrimiz için önemli olduğunun altını çizerek, “Kent Kahvemizin samimi ortamında, hemşehrilerimiz kahvesini yudumlarken dostlarıyla hoş sohbetler edebilecek, günlük hayatın koşuşturmasından uzaklaşarak dinlenebilecek. Kent Lokantamızda ise, her yaştan hemşehrimizin uygun fiyatlarla doyurucu ve kendi damak zevkine hitap edecek yemekler yiyebilmesi için özenle hazırlanmış menüleri siz değerli vatandaşlarımıza sunacağız” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından, dua okunması ve kurdele kesimi ile Kent Kahvesi ve Kent Lokantamızın açılışı yapıldı ve vatandaşlarımız Başkanımız Kahveci ile birlikte keyifli sohbetler eşliğinde sıcacık yemeklerin tadını çıkardı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Manisa’da Toplu Ulaşım Ücretleri Güncellendi

Uluslararası Standartlarda Hayvan Hastanesi ve Vetbüs Geliyor

TİYATRO KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI

Başkan Akın, Atamızın huzurunda

Başkan Bozbey’den ağaçlandırma çağrısı

Sivas’ta Yaşamını Yitirenler Mamak’ta Anıldı

Vatandaşların huzuru ve güvenliği için zabıta denetimi

Defterdar’da bin 300 metrekarelik alan yenilendi

AVRUPA 2.’Sİ KUMSAL’DAN BAŞKANIMIZ AKAY’A ZİYARET

34.7°