Kemer’de lavanta tanıtım etkinlikleri devam ediyor

CHP 5.07.2024 13:16:08 0
Kemer’de lavanta tanıtım etkinlikleri devam ediyor

“Lavanta tanıtım ekinlikleri” kapsamında Kemer Belediyesi'nin Gedelme Yaylası'nda oluşturduğu lavanta bahçesinin hasadı yapılmaya devam ediyor.

Lavanta hasatına, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Sema Özdemir, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu Müdürü Suat Göv ile öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Lavanta hasatına katılmak isteyen vatandaşlar, belediye önünden araçlarla ücretsiz olarak lavanta bahçesine götürüldü.

Turizmi çeşitlendirmek amacıyla 700 rakımlı Gedelme Yaylası'ndaki Kemer Belediyesi'ne ait 2 bin 650 metrekarelik araziye dikilen lavantaların hasadını yapan vatandaşlar, fotoğraf çekim alanlarında bol bol fotoğraf çektirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile ortak bir çalışma sonrasında tarıma elverişli hale getirilen Kemer Belediyesi'ne ait araziye dikilen lavantaların tanıtım etkinliklerine katılanlar tarihi Gedelme Kalesi, Gedelme Mağarası ve 2 bin yıllık çınar ağacını ziyaret ediyor.

Antalya,Kemer Belediyesi

Milli takımımız EURO 2024’e veda etti

BOLTAÇ "KAZANAN TÜRKİYE'DİR"

DENEYİMLİ KAFEYE ZARAR VERİLDİ