Kemer’de Korfbol heyecanı başlıyor

CHP 5.07.2024 13:16:09 0
Kemer’de Korfbol heyecanı başlıyor

Türkiye'nin en önemli spor destinasyonları arasında yer alan Kemer'de Korfbol U21 Dünya Şampiyonası 6 Temmuz Cumartesi (yarın) başlıyor.

Göynük Mahallesi'ndeki Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak olan şampiyona, Türkiye-Hollanda arasında oynanacak olan müsabaka ile başlayacak.

Uluslararası Korfbol Federasyonu tarafından organize edilen şampiyonaya Türkiye'nin yanı sıra Belçika, Hollanda, Almanya, Çin, Hong Kong, Katalonya, Tayvan, Yeni Zelanda, Malezya, Avustralya ve Hindistan katılıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun Göynük Belediye Başkanlığı döneminde spor turizmine kazandırdığı Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Spor Salonu daha önce meclis kararıyla kiraya verilmiş, ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarının Kemer'e getirilmesi hedeflenmişti.

Antalya,Kemer Belediyesi

-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU TEKNİK HEYETLERLE BİRLİKTE “KURTULUŞ SAVAŞI VE İNÖNÜ ZAFERLERİ ANI EVİ”NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

ÖZEL VE İMAMOĞLU’NDAN ‘KIRKPINAR’ ZİYARETİ

Ortahisar Belediyesi, milli maç heyecanını Avni Aker'de yaşattı