Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda çalışmalar devam ediyor

CHP 7.05.2024 18:38:31 0
Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda çalışmalar devam ediyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nun hem sinema hem de tiyatro salonu olarak kullanılacağının müjdesini vermesinden sonra başlayan çalışmalar son hızıyla sürüyor.

Belediye Başkanı Topaloğlu, ses yalıtım, zemin kaplama ve koltukların yenilenme çalışmalarının devam ettiği salonda incelemelerde bulundu.

Kemer'in en büyük eksiklikleri arasında yer alan sinema salonunu Kemer'e kazandırmaya hazırlanan Başkan Topaloğlu, daha önce Cinemapink Genel Müdürü Selim Yavuzoğlu ile bir görüşme gerçekleştirmiş, Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nun sinema salonuna çevrilmesi kararı alınmış ve salonda hem sinema hem de tiyatro oyunlarının sergilenebileceği belirtilmişti.

Başkan Topaloğlu, salonda yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, salonda yenileme çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Kemer'e hem tiyatro hem de sinema salonu kazandıracakları için mutlu olduklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda ses sistemi, klimalar, zemin kaplaması, ses yalıtımı ve diğer her şeyi yeniliyoruz. Daha önce burada sadece tiyatro oyunları sergileniyordu. Şimdi hem tiyatro hem de sinema salonu olarak kullanılacak. Yaklaşık 2 aya kadar çalışmalar tamamlanmış olur. Kemer her şeyin en güzeline layık. Kemer halkına verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Halkımız bize güvenmeye devam etsin.” dedi.


Antalya,Kemer Belediyesi

​Başkan Tugay: “İzmir ve Samsun kadersel olarak bağlı iki şehir”

YUNUSEMRE'DE PEDALLAR 19 MAYIS İÇİN ÇEVRİLDİ

Başkan Kaya, Kent Lokantası’nı inceledi

Büyükşehir Halk Oyunları ‘Asrın Zaferi’ ile göz doldurdu

BAŞKAN KÖSE 19 MAYIS KUTLAMALARINA KATILDI

ATATÜRK’ÜN MAKAM ARACI BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE SERGİLENDİ

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL GENÇLERLE BULUŞTU

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL GENÇLERLE BULUŞTU

ŞEHRİMİZDE 19 MAYIS COŞKUSU BAŞLADI

26.3°