CHP 13.10.2024 00:52:08 0
Kemer Belediye Merkez Spor evinde galip

Kemer Belediye Merkez Spor U14 takımı, evinde ağırladığı İkizler Spor'u 4-0 yendi.

Kemer İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı, Kemer Belediye Merkez Spor Kulübü Başkanı Ayhan Süel ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Her iki takımın da iyi mücadele ettiği karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi takım Kemer Belediye Merkez Spor U14'ün 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda daha atak bir futbol sergileyen ev sahibi takım, karşılaşmadan 4-0'lık skorla ayrıldı. Maçta ev sahibi takımın gollerini Ozan Pelit, Nurullah Çelik, Efe Yılmaz ve Yiğit Koç kaydetti.

Antalya,Kemer Belediyesi

Ekim Ayı Çocuk Sineması: 11-17 Ekim

GENÇLERE YÖNELİK SES PRODÜKSİYONU VE MÜZİK TEKNOLOJİSİ EĞİTİMLERİ SANAT AKADEMİSİNDE BAŞLIYOR!

Hırvat-Türk Dostluk Derneği’nden İzmir’e ödül

BAŞKAN KARA YÖREX FUARI’NDA

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN KÜLTÜREL MİRAS ATAĞI ALANYA İPEĞİ MARKA OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Büyükşehir zabıta ekiplerinden seyyara geçit yok