Keçiören Belediyesinin enerji tasarrufu belgelendi

CHP 22.10.2024 13:09:35 0
Keçiören Belediyesinin enerji tasarrufu belgelendi

Keçiören Belediyesi, enerji yönetimi ve enerji verimliliği konusunda yaptığı çalışmalar neticesinde ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemleri Sertifikası sahibi oldu. Enerji sertifikası, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yetkili olan firma yetkilisi İlyas Göçmen tarafından Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ceyhan’a takdim edildi.

Özarslan, ISO 50001 Belgesinin önemini her fırsatta vurguladı

Belgenin takdimi sırasında değerlendirmede bulunan Başkan Yardımcısı Ceyhan, “Keçiören Belediye Başkanımız Dr. Mesut Özarslan, ISO 50001 Belgesinin, Uluslararası Enerji Yönetim Sistemleri Standartları kapsamında çevreye duyarlı, sürdürülebilir bir gelecek için gerekliliğini her fırsatta vurguluyor. Bizler de yaptığımız çalışmalar neticesinde bu sertifikayı belediyemize kazandırdık. Keçiören Belediyesi olarak gelecek nesiller için sürdürülebilir bir dünya inşa etme hedefine bir adım daha atmış olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Takdir edildi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş olan görevliler, Keçiören Belediyesi’nin enerji tasarrufuna yönelik yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirttiler.


Ankara,Keçiören Belediyesi

HAMAK YOGASI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

SÜREYYAPAŞA ÇARŞISI PROTOKOL TÖRENİNDE KONUŞTU

CUMHURİYET BAYRAMINDA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK

KENT LOKANTALARI'NDA GÜNÜN MENÜSÜ – 22 EKİM

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZÇAĞDAŞ: ULAŞ BAŞKAN PARTİMİZİN MEDARI İFTİHARIDIR

MEDYANIN ANKARA TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

Başkan Türkel Samsunlu taraftarların heyecanını paylaştı

BELEDİYE BAŞKANI DR. NİYAZİ NEFİ KARA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Atakum’da engel yok iletişim var

18.3°