Kebabın en lezzetli hali Kurt Kemeri Sosyal Tesisleri’nde

CHP 23.10.2024 19:15:23 0
Kebabın en lezzetli hali Kurt Kemeri Sosyal Tesisleri’nde

Eyüpsultan Belediyesi’ne ait sosyal tesisler sadece Eyüpsultanlıların değil İstanbul’un farklı ilçelerinden gelen vatandaşların da ilgi odağı oluyor.

Rami Sosyal Tesisleri, Emniyettepe Sosyal Tesisleri, Yağlıdere Sosyal Tesisleri, Osmanlı Park Sosyal Tesisleri, Kurt Kemeri Sosyal Tesisleri, Manzaram Eyüpsultan ve Ensari Konağı Sosyal Tesisleri misafirlerini birbirinden lezzetli ve alternatif yemek seçenekleriyle ağırlamaya devam ediyor.

TESİS, GÜVENİLİR VE EKONOMİK KEBAP ÇEŞİTLERİYLE MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

Eyüpsultan Belediyesi’nin dört mevsimin ayrı bir güzel yaşandığı Kurt Kemeri’nde bulunan Kurt Kemeri Sosyal Tesisleri ise güvenilir, ekonomik ve birbirinden lezzetli kebap ve ızgara çeşitleriyle misafirlerine Türk mutfağının vazgeçilmez yöresel lezzetlerini sunuyor.

SABAH KAHVALTI, ÖĞLEN VE AKŞAM KEBAP

Sevdikleriyle birlikte güne güzel bir kahvaltı ile başlamak isteyenler için serpme kahvaltı ve kahvaltı tabağı seçenekleri sunan tesis, öğlen ve akşam yemeklerinde ise hem göze hem mideye hitap eden kebap ve ızgara çeşitleriyle kebap severleri unutulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

DAMAK ÇATLATAN LEZZETLER

Tesis, Adana, Urfa, Kuzu Şiş, Kuzu Pirzola, Piliç Kanat, Piliç Şiş, Kaşarlı Köfte gibi kebap çeşitleriyle misafirlerine damak çatlatan lezzetler sunarken, lahmacun ve pide çeşitleriyle de adından söz ettiriyor.

TESİS, PAZARTESİ GÜNLERİ HARİÇ HER GÜN HİZMET VERİYOR

Hafta içi Pazartesi günleri hariç 08:30 – 18:30 haftasonları ise 08:30 – 21:00 saatleri arasında hizmet veren Kurt Kemeri Sosyal Tesisleri’ne 0212 909 80 05 numaralı telefondan bilgi alınıp rezervasyon yaptırılabiliyor.


İstanbul,Eyüpsultan Belediyesi

Kepez’de ‘Fehim Paşa Konağı’ sahnelendi

Başkan Özcan muhtarlarla buluştu

16. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu İçin Geri Sayım Başladı

ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ANLAMLI KONSER

“Daha huzurlu ve güvenli bir Türkiye için Cumhuriyet”

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanımız Zafer Kahraman’a ziyarette bulundu.

BAŞKAN GÜREL TBB TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADI

Konak’ta Can Dostları Koruyan İş Birliği

-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NA MUHTARLARDAN ZİYARET

19.3°