Kayseri’nin Rekorlar Kıran Kitap Fuarının 5’inci Gününde Yarım Milyona Yakın Ziyaretçi

AK PARTİ 18.10.2024 03:39:18 0

Kayseri’nin okuyan ve okutan şehir niteliğine uygun olarak Başkan Büyükkılıç öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi tarafından her sene düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı’nın 7’ncisi, bu sene de kitapseverlerle dolup taşıyor.

11 Ekim Cuma günü kapılarını açan ve coşkulu bir şekilde, 412 yayınevi, 513 yazar ile 3 milyonu aşkın kitabı kitap kurtları ile buluşturan 7’nci Kayseri Kitap Fuarı, her gün birbirinden özel ve ünlü yazarları konuk ederken, kitapseverler de merakla bekledikleri yazarlar ile söyleşilerle ve imza etkinlikleri ile bir araya geliyor.

5 Günde Yarım Milyona Yakın Kitapsever Ziyaretçi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından her sene bir önceki yılın ziyaretçi rekorunu kıran Kayseri Kitap Fuarları kapsamında bu yıl da 7’incisi gerçekleştirilirken, merakla beklenen fuar her sene olduğu gibi bu yıl da kitapseverlerle dolup taştı. 5 günü geride bırakan ve 6’ıncı gününde de vatandaşlara kapılarını açan fuara 5 günde toplam 485 bin 402 kitapsever konuk oldu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz ulaşım imkânı sağlanan fuara öğrenciler ve öğretmenlerin yanı sıra toplumun her kesiminden kitapsever akın ediyor.

Kayseri,Kayseri Belediyesi

MERAM’IN PARK VE BAHÇELERİNE KIŞ BAKIMI

BAŞKAN GENÇ: UMMAN İLE İLİŞKİLER GÜÇLENECEK

HALİLİYE’DE AKRAN ZORBALIĞI VE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI SEMİNERİ