Kayseri, Yılın En İyi Avrupa Spor Şehri Seçilerek, “Altın Bayrak” Kazandı

Kayseri, Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu (ACES Europe) tarafından bu kez de 2024 yılı Avrupa Spor Şehirleri arasında yılın en iyi Avrupa spor şehri seçilerek, ‘Altın Bayrak’ almaya hak kazandı.

ACES Europe Derneği tarafından 2024 yılı Avrupa Spor Şehri ünvanı verilen Kayseri, spor alanında sadece Kayseri ve Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı.

Modern ve fonksiyonel spor tesisleri ulusal ve uluslararası spor organizasyonları, spor okulları ve spor kulübü bünyesindeki milli sporcuları ile Dünya ve Avrupa dereceleri elde eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. küresel çaptaki en prestijli spor ünvanlarından biri olan 2024 Avrupa Spor Şehri ünvanını almıştı.

Kayseri, Yılın En İyi Avrupa Spor Şehri Seçildi

Kayseri, bu kez 2024 yılı Avrupa spor şehirleri arasında yılın en iyi Avrupa Spor Şehri seçilerek, ‘Altın Bayrak’ almaya hak kazandı.

ACES Başkanı Gian Francesco Lupatelli, konu ile ilgili Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’a ithafen Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne gönderdiği mesajda, “Kayseri'yi 2024 Avrupa'nın En İyi Spor Şehri ilan etmek bizim için onurdur. Şehrinizin yıl boyunca gösterdiği olağanüstü çaba ve özveriyi yansıtan bu hak edilmiş ödül için sizi tebrik ederiz. Bu başarının bilincinde olarak sizlere Altın Bayrağı kazanan şehir olarak takdim etmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Lupatelli, Başkan Büyükkılıç ile birlikte 5 temsilciyi Belçika’nın başkenti Brüksel’de bulunan Avrupa Parlamentosu binasında gerçekleşecek olan Ödül Galası’na davet etti.

Kayseri,Kayseri Belediyesi

MUŞ BELEDİYESİ BÜNYESİNE YEİ ASFALT SERİM ARAÇLARI ALINDI.

Doktorlar, Büyükşehir ile “Sağlık” İçin Pedalladı

ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE DOĞAL ÜRÜNÜN ADRESİ: ÇINAR HALK MARKET

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “ÜRETİMİN KALBİ BURADA ATIYOR”

KARAKÖPRÜ HALK KÜTÜPHANESİ 27 EKİM’DE AÇILIYOR

Merkezefendi Kent Tiyatrosu Yeni Oyunuyla Sahneye Çıkıyor

Ortahisar Belediyesi, kırsaldaki meyvelerin değerlendirilmesi için çalışma başlattı

İş Sağlığı Ve Güvenliği Hizmeti Alınacaktır

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, "BÜTÜN GAYRETİMİZ EVLATLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİNDİR"

Bosna heyetinden Başkan Böcek’e ziyaret

BAŞKAN HÜRRİYET, DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRÜ TAMER KARADAĞLI’YI ZİYARET ETTİ

Yeni Doğan Sosyal Destek Paketi Alımı Yapılacaktır

ÇUKURYURT DÜĞÜN SALONU HİZMETE SUNULUYOR

5 Bin 18 Sosyal Medya Hesabında Suç Unsuru Tespit Edildi

KONYA BÜYÜKŞEHİR HENTBOLDA ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ KAZANDI

Eyüpsultan’da bakım onarım çalışmaları aralıksız sürüyor

VALİ AKIN’DAN BAŞKAN KAVUŞ’A ZİYARET

Mobil Sağlık Tarama Etkinliği

5 AYDA 50 BİN TONUN ÜZERİNDE ASFALT!

Büyükşehir’den Manyaslı üreticilere süt otu tohumu desteği

Güzeller Kemer Belediyesi’nde

MEM’den renkli sezon açılışı