Kaymakam İzzet Cem Eser ve Başkan Muhittin Özaşkın Cumhuriyet İlkokulu'nda İlköğretim Haftası Programına Katıldı

MHP 20.09.2024 17:43:28 0
Kaymakam İzzet Cem Eser ve Başkan Muhittin Özaşkın Cumhuriyet İlkokulu

2024-2025 öğretim yılı ve İlköğretim Haftası kutlamaları çerçevesinde, Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser ve Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlenen programa katıldılar. Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği etkinlikte, hem Kaymakam Eser hem de Başkan Özaşkın, öğrencilerin heyecanına ortak oldular.

Başkan Muhittin Özaşkın, yaptığı konuşmada, "Yeni eğitim-öğretim yılının ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor, tüm öğrencilerimize başarılar temenni ediyorum," dedi. Hem Kaymakam Eser hem de Başkan Özaşkın, eğitimin önemine vurgu yaparak, çocukların bu süreçte ilim ve irfanla donatılmalarını ve ülkeye faydalı bireyler olarak yetişmelerini dilediler.

Program boyunca, çocukların coşkusu ve velilerin heyecanı gözlerden kaçmadı. İlköğretim Haftası etkinlikleri çerçevesinde, yeni dönemin ilçeye, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere huzur ve başarı getirmesi temennileriyle kutlamalar sona erdi.

Afyonkarahisar,Şuhut Belediyesi

"Başkan Özaşkın’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı: ‘Gazilerimiz Onur ve Kahramanlık Timsalimizdir’"

BAŞKANIMIZ, ŞEKER ECZANESİ'NİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI.

Şuhut'ta Hafızlık Merasimi Düzenlendi

BAŞKANIMIZ, VALİ-MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞLİĞİ ATANAN VALİMİZ SAYIN ALPER TANRISEVER’E BAŞARILAR DİLEDİ

BAŞKANIMIZ, KIZILKÖY MUHTARI FATİH KOLOTOĞLU’NUN DAVETİNE KATILDI

Başkan Özaşkın'dan 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İçin Hayırlı Olsun Mesajı