Kaymakam Arıkan ve Başkan Aynacı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programına Katıldı

MHP 22.09.2024 05:22:26 0

Bolvadin Kaymakamı Ali Arıkan ve Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Bolvadin Müftülüğü tarafından düzenlenen programa katıldı. Din görevlilerinin katılımıyla gerçekleşen programda, camilerin toplum hayatındaki önemi ve din görevlilerinin fedakârlıkları konuşuldu. Peygamber Efendimiz'in (S.A.V.) hayatından kesitlerin de paylaşıldığı programda, Başkan Aynacı ve Kaymakam Arıkan, din görevlilerinin bu özel haftasını kutlayarak onların emeklerine teşekkür ettiler.

Afyonkarahisar,Bolvadin Belediyesi

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, Gaziler Günü Oratoryosuna katılım sağladı.

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun’un 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Başkan Özaşkın'dan Şuhut Belediye Hisarspor'un Yeni Yönetimine Tebrik Mesajı

Başkan Muhittin Özaşkın'dan Akyuva Köyü'ndeki Yangın Mağdurlarına Ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü’nün 103. yıl dönümü.

19 Eylül Gaziler Günü İlçemizde Düzenlenen Resmi Törenle Kutlandı.

Kaymakam İzzet Cem Eser ve Başkan Muhittin Özaşkın Cumhuriyet İlkokulu'nda İlköğretim Haftası Programına Katıldı

3250 Ton Asfalt Çankırı Cadde ve Sokakları ile Buluştu

"Başkan Özaşkın’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı: ‘Gazilerimiz Onur ve Kahramanlık Timsalimizdir’"