KAYIP VATANDAŞI TEPEBAŞI ARAMA KURTARMA EKİBİ DE ARIYOR

CHP 9.05.2024 19:22:27 0
KAYIP VATANDAŞI TEPEBAŞI ARAMA KURTARMA EKİBİ DE ARIYOR

Tepebaşı Belediyesi bünyesinde kurulan Tepebaşı Arama Kurtarma Ekibi, Eskişehir'de hayvanlarını otlatmaya çıkarttıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 75 yaşındaki kadının bulunması amacıyla başlatılan arama kurtarma çalışmalarında görev alıyor.

Tepebaşı Belediyesi bünyesinde kurulan ve 31 kişiden oluşan Tepebaşı Arama Kurtarma (TAK) Ekibi, ihtiyaç duyulan olaylarda vatandaşların hizmetine koşmaya devam ediyor.

TAK Ekibi Mihalıççık ilçesinde yaşayan ve 75 yaşındaki Alzheimer hastası Arife Sasa’nın arama çalışmalarına da katıldı. Arife Sasa, 1 Mayıs günü hayvanlarını otlatmaya çıkarttıktan sonra kaybolmuştu. Kendisinden bir daha haber alamayan Sasa’nın yakınları kolluk kuvvetlerine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Başvurunun ardından bölgede birçok ekip tarafından çalışma gerçekleştirilirken TAK Ekibi de çalışmalara katıldı.

Bölgede farklı dernek ve kurumların temsilcilerinden oluşan 200 kişilik arama kurtarma ekibi, çalışmalarını 8’inci gününde aralıksız devam ettiriyor.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

MUDANYA'DA KUTLAMALAR RESMİ TÖRENLE BAŞLADI

ECEVİT’İN GENÇLİK YILLARINI ANLATTIĞI EL YAZISI MEKTUPLARI İMZALI MÜZE’DE

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ '19 MAYIS'I 40 BİN AYDINLIYLA KUTLADI