KASKİ’den Minik Yüreklere ‘Su Bilinci’ Eğitimi

AK PARTİ 2.05.2024 12:51:21 0
KASKİ’den Minik Yüreklere ‘Su Bilinci’ Eğitimi

Tüm dünyada küresel ısınma ile etkili olan iklim değişikliğiyle birlikte suyun korunmasına yönelik çalışmalarına hız veren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ‘Su Tasarrufu ve Suyun Serüveni’ projesi kapsamında suyun önemini vurgulamak ve tasarruf yollarını anlatmak amacıyla düzenlediği eğitim seminerlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Talas ilçesinde Hikmet Cıngıllı Anaokulu’ndaki minik öğrenciler ile bir araya gelen KASKİ, düzenlenen etkinlik ile farkındalık oluşturdu.

Etkinlikler kapsamında, suyun canlı hayatındaki etkisi, bilinçli su tüketimi, su kaynaklarının korunması ve su tasarrufu gibi konularda bilgi verildi. Diğer yandan minik öğrencilere yüz yıkarken, diş fırçalarken muslukların gereksiz yere açık bırakılmaması, evlerde veya okullarda damlayan muslukların tamir edilebilmesi için büyüklerden yardım istemeleri konusunda çağrıda bulunuldu.

Eğlenceli içerikler ve çizgi filmler eşliğinde gerçekleştirilen sunumun ardından miniklere su tasarrufunu anlatan hediyeler verildi.



Kayseri,Kayseri Belediyesi

TAPDUK EMRE KİTAP KONAĞI SINAV KAYGISI VE YÖNETİMİ KONULU SÖYLEŞİ PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

“EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER”

SAMSUNG, KİA VE HYUNDAİ’NİN ÜRETİM MERKEZİ HWASEONG İLE AKSARAY ARASINDA KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ İMZALANDI

Şampiyon sporculardan Başkan Aydın’a ziyaret

Osmangazi, Ata Posterleri ile Donatılıyor

Haber Deneme 1

İhale İptal İlanı

Gençlik Haftası Bowling Turnuvası

Haluk Levent’in Katılımıyla ‘Osmangazi Gençlik Yürüyüşü’

29°