Kaş Güreşlerinin Başpehlivanı İsmail Balaban

Başkan Böcek, ‘İsmail Balaban oğlumu kutluyorum’ Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kaş Belediyesi iş birliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kaş Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşlerinin Başpehlivanı Büyükşehir Spor Kulübü Güreşçisi İsmail Balaban oldu. Başkan Muhittin Böcek de güreş tutan tüm pehlivanları tebrik ederek, ‘İsmail Balaban oğlumu kutluyorum’ dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kaş Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşlerini izledi. Kaş Kınık stadyumunda gerçekleştirilen güreşlere halkın ilgisi yoğun oldu. Başkan Böcek, 57 başpehlivan olmak üzere 800’e yakın güreşçinin mücadelesini büyük bir heyecanla izledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Böcek tüm güreşçilere başarılar diledi.

BALABAN BAŞPEHLİVAN

Finalde Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreşçisi İsmail Balaban

ile Orhan Okulu karşılaştı. Çekişmeli geçen mücadelenin ardından İsmail Balaban, Kaş Belediyesi 3. Yağlı Güreşleri başpehlivanlığını kazandı. Üçüncülük kürsüsünü ise Ali Yanatma ve Enes Doğan paylaştı. Güreşlerin ağası 1 milyon 607 bin lira ile Arif Ardıç oldu.

BALABAN OĞLUMU KUTLUYORUM

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3. Kaş Yağlı Pehlivan Güreşleri Başpehlivanı olan İsmail Balabanı kutlayarak, “İsmail Balaban oğlumu kutluyorum. Tüm boylarda kıran kırana güreş tutan pehlivanlarımızı tebrik ediyor, hepsini gözlerinden öpüyorum” dedi.

Antalya,Antalya Belediyesi

Bakan Işıkhan, Diyarbakır’da Ziyaretlerde Bulundu

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, KARABÜK'TE GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, Tvnet Yayınında Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Başkan Arı Kahveci Dağı’nda İncelemelerde Bulundu

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, KARAHIDIR'DA ALTIN ARAMA ÇALIŞMALARINA KARŞI BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

Hendek’te 3 mahalleyi bağlayan hat sil baştan: Büyükşehir tablo gibi işledi

-LİGİN 3. HAFTASINDA BOZÜYÜK BELEDİYESİ EĞİTİM SPOR: 0  PAPARA GÖZTEPE: 3

ESKİŞEHİRLİLERDEN “KÜLTÜREL MİRASA” YOĞUN İLGİ

Iğdır Belediyesi Hayvan Barınağına, ölen köpekleri atıp videoya çektiler.

Ortahisar Belediyesi, iklim değişikliği ve küresel ısınmayı masaya yatırıyor

HÜRRİYET TÜM VATANDAŞLARI SONER ARICA İLE 1923 KADIN KOROSUNUN VERECEĞİ KONSERE DAVET ETTİ

ASIRLIK ÇINAR EVLERİ’NDE DİYETİSYEN HİZMETİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM

Büyükşehir Belediye konservatuvarı başvuruları başladı

İsmet Paşa Parkı Hizmete Açıldı

Başkan Büyükgöz Muhtarları Ağırladı

İKLİM İZCİLERİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Başkan Büyükgöz’den Kitap Fuarına Davet

12. Klasik Otomobil Turu Osmangazi Meydanı’ndan Start Aldı

BAŞKAN 14.GAZİPAŞA TROPİKAL MEYVE FESTİVALİ’NE KATILDI

Cenon Heyeti Kardeşliği Resmiyete Dökmek İçin İnegöl’de

Muhtarlar Günü’nde Başkan Özer’den Muhtarlara Destek Mesajı

Yeşilyurt Belediyesi’nden Kış Ayları Öncesinde Yol Atağı!

Sağlıkta Devrim Gibi Uygulama... Hastaneye Gitmeden Tedavi Olabilecekler

Nilüfer Belediyespor'dan üst üste 7. galibiyet

Nilüfer Belediyesi dış denetimden başarıyla geçti

İhsan Üren Şiir Ödülü’nün sahibi Aydan Yalçın