KARATAY TENİS KORTU YENİ BULUŞMA NOKTASI OLACAK

HASAN KILCA: KARATAY’A YENİ BİR SPOR ALANI DAHA KAZANDIRDIK

BAŞKAN KILCA: SPORTİF HİZMETLERDE MARKALAŞIYORUZ

Karatay Belediyesi tarafından Ulubatlıhasan Mahallesi’ne kazandırılan Konya’nın en büyük ‘Kapalı Tenis Kortu’ açılışa hazırlanıyor. Karatay’a yeni bir spor alanı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Tenis Kortu’nu kısa bir süre sonra hizmete açacaklarını kaydetti.

Her yaştan insanın daha konforlu ve sağlıklı şartlarda spor yapma imkanına kavuşması ve gençlerin spora teşvik edilmesi amacıyla çalışan Karatay Belediyesi, Ulubatlıhasan Mahallesi’nde yapım çalışmalarını tamamladığı “Karatay Belediyesi Kapalı Tenis Kortu” açılış için gün sayıyor.

KONYA’NIN EN BÜYÜK TENİS KORTU KARATAY’DA

Konya’nın en büyük kapalı tenis kortu özelliği bulunan ve 4 bin 915 metrekare arsa üzerinde 2 bin 916 metrekarelik alanda inşa edilen tesiste; 3 adet tenis kortunun yanı sıra soyunma ve dinlenme odaları, kafeterya, teras, otopark alanı yer alıyor.

SPOR YATIRIMLARIMIZLA MARKALAŞTIK

Spor altyapısını güçlendirmek ve vatandaşların spora ilgisini arttırmak amacıyla yapılan tesislere, Tenis Kortu’nu da eklediklerini söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Karatay’ın dört bir tarafını yeni nesil spor merkezleri ile donatmaya devam edeceklerini söyledi.

‘Spora yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır’ diyen Hasan Kılca şunları söyledi; “Göreve geldiğimiz zaman, ilk olarak sportif hizmetlerimizi daha planlı ve sağlıklı yürütmek amacıyla Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzü kurduk. Çünkü ilçemizin sportif anlamdaki güçlü potansiyelini biliyorduk ve gençlerimize fırsat verildiği takdirde başarılı olacaklarının farkındaydık. Spora yaptığımız dev yatırımlar sayesinde Karatay’ımızı sportif hizmetlerde marka bir ilçe konumuna ulaştırdık. Sporun her branşınıdestekleyen bir hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu noktadailçemizde yeni bir spor alanı daha açarak Karatay Tenis Kortu’nu kazandırdık. Ulubatlıhasan Mahallemizdeki Kapalı Tenis Kortu, kapalı alanda 3 ayrı tenis kortu ile vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Yapımını tamamladığımız Tenis Kortu’muzu kısa bir süre içerisinde hizmete açacağız. Şehrimizin en büyük kapalı tenis kortumu ilçemize, şehrimize ve tüm tenis severlere hayırlı olsun.”

Konya,Karatay Belediyesi

KENT LOKANTASI HİZMETE GİRDİ

BAKAN YARDIMCISI YELKENCİ, ARNAVUTLUK'TA ZİYARETLERDE BULUNDU

YAZ SPOR OKULLARI’NDA EĞİTİMLER BAŞLADI

Bitlis'te Jandarma Ekipleri, Huzur ve Güvenliği Sağlarken Biyoçeşitliliği de Koruyor

2️9 İlde FETÖ’ye Yönelik Düzenlenen “KISKAÇ-20” Operasyonlarında 1️08 Şüpheli Yakalandı

15 Temmuz Darbe Girişiminde Şehit Olan Polislerin Kişisel Eşyaları Polis Müzesi'nde Sergileniyor

Belediyemiz Temizlik ve Sağlık Komisyonu Toplantısı Eş Başkalarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Konak Belediyesi Emeklilerin Yanında: ‘Mutluluk Kahvesi’ Hizmete Açıldı

ÇBFK´dan Genç Yeteneklere Çağrı

YAZ DÖNEMİ EĞİTİMLERİ İÇİN KAYITLAR BAŞLIYOR

SİVEREK BELEDİYESİNE AİT SERALAR GENİŞLETİLİYOR