Karasinek ve Sivrisinek ile Mücadele Devam Ediyor

CHP 4.07.2024 19:39:18 0
Karasinek ve Sivrisinek ile Mücadele Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde karasinek ve sivrisinek ile mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Havaların ısınması ile birlikte artan karasinek ve sivrisinek popülasyonu ile mücadele eden Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde günlük rutin olarak ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor.

Karasinek ve sivrisinek popülasyonunun artmasına neden olan çöp konteynerleri ve durgun su ortamlarında rutin olarak fiziksel, biyolojik ve kimyasal uygulama çalışması gerçekleştiriliyor.

Kentlilerimizin de çöp üretiminde hassas davranarak karasinek ve sivrisinek ile mücadeleye katkı sunmasını diliyor, çöplerin gelişigüzel ve çöp konteynerlerinin dışına atılmamasını önemle rica ediyoruz.

04.07.2024 14:10

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi

Çim Konserleri başladı

ASKİ UYARDI:“SERİNLEMEK İÇİN SUYA GİRERKEN CANINIZDAN OLMAYIN”