KARAKÖPRÜLÜ SPORCULAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN MADALYALARLA DÖNÜYOR

DİĞER 5.07.2024 13:55:59 0
KARAKÖPRÜLÜ SPORCULAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN MADALYALARLA DÖNÜYOR

Gençlerin zamanını spor yaparak değerlendirmesi ve yeni milli sporcuların temelinin atılması için Karaköprü Belediyesi tarafından açılan kurslarda yetişen gençler ulusal şampiyonalarda önemli başarılara imza atıyor.

Konya’da gerçekleşen Türkiye Açık Kickboks Şampiyonası’na Karaköprü Belediyesi sporcusu 10 genç katılım gösterirken, bir sporcu Türkiye şampiyonu ve iki sporcu da Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi.

1. etap ring sporlarında Karaköprü Belediyesi spor kurslarında yetişen Emrah Yaşar 91 full contact Türkiye Şampiyonu olurken, Fatma Yağmurlu 60 kilogram full contact kategorisinde Türkiye üçüncüsü, Damla Ağaç da 65 kg genç k1 kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Şampiyonu olan genç sporcu Emrah Yaşar, Yunanistan’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi ve Şanlıurfa’yı temsil edecek.

Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi

Büyükşehir Sorunsuz Bir Ulaşım Hedefi İle Çalışıyor

Vatandaş Memnuniyet Anketi Duyurulması ile İlgili Duyruu

İPEKYOLU’NDA YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR