KARAKÖPRÜ’DE YENİ SEZON SPOR KURSLARI BAŞLADI

DİĞER 8.10.2024 04:08:58 0
KARAKÖPRÜ’DE YENİ SEZON SPOR KURSLARI BAŞLADI

Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen bu kurslar, geleceğin sporcularını yetiştirmek için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Seyrantepe Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen kurslar, 7-14 yaş arasındaki kız ve erkek çocuklar için tamamen ücretsiz sunuluyor. Karaköprü Belediyesi, çocukların okul dışındaki zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmelerini hedefleyerek, spor yapma alışkanlığını kazandırmayı amaçlıyor.

Voleybol ve futbol kursları, çocukların fiziksel gelişimlerine katkı sağlarken, takım çalışması ve sosyal etkileşim becerilerini de geliştirmelerine olanak tanıyor. Kurslarda eğitim gören çocuklar Karaköprü Belediyesi’ne teşekkür etti.

Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi

Ekim Ayı Kadın Özgün Toplantısı Yapıldı

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden İzinsiz Afişlere Karşı Sıkı Denetim

Eş Başkan Hatun: Hizmet yapmak istiyorsanız Kasor Havzasını turizme açabilirsiniz

Belediye Başkanı Arı Almanya’da

Yazar Mehmed Uzun’un anısına sergi açıldı

Minik öğrenciler İtfaiye ile tanıştı

Belediye eş başkanları kadına yönelik artan şiddete dikkat çekti

KARAKÖPRÜ’DE “KİRLETMEMEK MEDENİYETTİR” KAMPANYASI SÜRÜYOR

EŞ BAŞKAN TUBA SAYILĞAN'DAN İNŞAATI DEVAM EDEN KADIN TAZİYE EVİ'NE ZİYARET.