KARAKÖPRÜ’DE YAŞLILAR VE ENGELLİLER UNUTULMUYOR

DİĞER 2.05.2024 12:43:19 0
KARAKÖPRÜ’DE YAŞLILAR VE ENGELLİLER UNUTULMUYOR

Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında 7’den 70’e her kesimin takdirini toplayan Karaköprü Belediyesi, 'Yaşlılarımız yalnız değildir' projesi ile Karaköprü genelinde bulunan ve kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan toplamda 200 yaşlı ile engelli bireyin hane temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Uzman ekiplerce rutin olarak bir döngü halinde gerçekleştirilen çalışmalarda vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik evde bakım hizmetleri verilirken, Karaköprü Kaymakamlığı ile yeni adres belirleme çalışmaları da devam ediyor.

Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi

CARETTA CARETTALARIN YUVALANDIĞI KAZANLI SAHİLİ TEMİZLENDİ

DR. FATİH ERBAKAN'DAN BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ'YE ZİYARET

Eş Başkanlardan Bağlar ve Kayapınar belediyelerine ziyaret