KARAKÖPRÜ

KARAKÖPRÜ'DE 'KİRLETMEMEK MEDENİYETTİR' KAMPANYASIYLA MAHALLELER TEMİZLENİYOR

Karaköprü Belediyesi Kadın Meclisi tarafından daha temiz Karaköprü parolasıyla başlatılan Kirletmemek Medeniyettir' kampanyası ile her hafta bir mahallede vatanfaşların katılımıyla genel temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.

İlk olarak Şenevler Mahallesinde başlayan temizlik çalışmalarına Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, eşi Sema Çiftçi, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Kasım Korkmaz, belediye meclis üyeleri, kadın meclisi üyeleri ve mahalledeki vatandaşlar katılım göstererek çöp topladılar.

Temizlik etkinliği sonrası bir açıklama yapan Başkan Nihat Çiftçi, kadın meclisinin başlattığı kampanya ile her cumartesi bir mahallede temizlik çalışması gerçekleştirmeye başladıklarını dile getirdi.

Başkan Çiftçi şu ifadeleri kullandı: "Geçen hafta Gölpınar Tabiat Parkında temizlik yaptık, bugün de Şenevler Mahallemizde güzel bir etkinlikle topyekün temizlik yaptık. Temizlik personelimiz zaten bu işi yapıyor, görevini titizlikle yerine getiriyor ancak bizim de onlara yardımcı olup az kirletmemiz gerekiyor.

Toplanan atık miktarının nüfusa oranına baktığımızda Şanlıurfa diğer illere göre 10 kat daha fazla kirletiyor. Kirletmeyelim ki bu temizliğe harcanan kaynağı çocuklarımızın kültürel, sanatsal ve spor etkinliklerine harcayalım.

Bizim işimiz temizlik ve personelimiz bunu gerçekten özveriyle yapıyor. Vatandaşlarımızı da bu temizlik kampanyamıza davet ediyorum."

Karaköprü Belediyesinin 'Kirletmemek Medeniyettir' kampanyası kapsamında her hafta bir mahallede temizlik etkinlikleri devam edecek

Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi

ZARAR VERİLEN AĞAÇLARDA İNCELEME

SİİRT BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ, KALDIRIM İŞGALLERİNE KARŞI SERT TEDBİRLER ALMAYA DEVAM EDİYOR

1,7 MİLYON ARAÇ DENİZ YOLU İLE TAŞINDI

Eşrefpaşa Hastanesi’nde Obezite Polikliniği kuruldu

BELEDİYEMİZ ÇALIŞMA TEMPOSUNU YÜKSELTTİ

SEYHAN BELEDİYESPOR KULÜBÜ YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Eş Başkan Hatun’dan UNESCO’ya çağrı: Gelin birlikte tarihi koruyalım

Kardeş şehir Mestanlı’da sünnet şöleni

Büyükşehir Belediye Konservatuarı tiyatro kurslarına başvurular başladı

İtfaiye Haftası Etkinlikleri Dörtyol Kızılay Meydanı'nda Gerçekleştiriliyor.

İZMİT BELEDİYESİ YENİŞEHİR’E KONFORLU YOLLAR KAZANDIRDI

SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

İZMİT BELEDİYESİ ÇÖZÜM ODAKLI MAHALLE ZİYARETLERİNE AYAZMA MAHALLESİ’NDE DEVAM ETTİ

İZMİT BELEDİYESİ KENT ORKESTRASININ KLASİK MÜZİK KONSERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI