KARAKÖPRÜ’DE KALİTELİ YOLLAR İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

DİĞER 26.10.2024 03:37:06 0
KARAKÖPRÜ’DE KALİTELİ YOLLAR İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçede yol ağını genişletmek ve vatandaşların sorunsuz bir şekilde seyahat edebilmesi için yürüttüğü üst yapı çalışmaları kapsamında ilçeye yeni yollar kazandırılırken, açılan yolların kilitli parke döşenene kadar kullanılabilmesi için stabilize malzeme seriliyor.

Güllübağ Mahallesinde yeni yol açma çalışması gerçekleştirilirken, açılan yola stabilize malzeme serimi yapılıyor. Yolun alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilitli parke döşenerek hizmete sunulacak.

Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akpiyar ve Çankaya mahallelerinde de yeni açılan ve altyapısı tamamlanan yolda da kilitli parke döşeme işlemi gerçekleştiriliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla yeni yol vatandaşların hizmetine sunulacak.

Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi

Eş Başkan Bucak: Çok dilliliği esas alırsak barış için adım atmış oluruz

Pastane imalatında 150 kg bozulmuş cevize el konuldu

Büyükşehir Belediyesi’nden Vanspor yönetimine cevap