KARAKÖPRÜ’DE DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR!

DİĞER 11.10.2024 17:22:26 0
KARAKÖPRÜ’DE DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR!

Karaköprü Belediyesi ekipleri, halkın kaliteli ve hijyenik ürünler tüketebilmesi için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Denetimlerde, market, fırın, kasap ve gıda satışı yapan işletmelerin hijyen koşulları ve fiyat etiketi uygulamaları titizlikle inceleniyor. Ekipler, kurallara uymayan işletmelere yasal işlem uyguladı.

Zabıta ekipleri, özellikle halkın yoğun olarak hizmet aldığı marketler ve fırınlarda denetimlerini sıklaştırarak, işletmelerdeki ürünleri ve depoları denetliyor. Denetimler sırasında ekipler, ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol ederken, fırınlarda da ekmeklerin gramajını tartarak doğruluğunu teyit ediyor.

Zabıta ekipleri, ilçe genelinde denetimleri sıklaştırarak halk sağlığını korumayı ve yaşam standartlarını artırmayı hedefliyor.

Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi

Kadınlardan JINKART’a Yoğun İlgi

Siirt Belediye Eş Başkanı Sofya Alağaş’tan Kadın Esnaflara Destek Ziyareti

Çermik’te hayvan satış ve kesim alanı tamamlandı