Tarih: 15.10.2024 14:25

KARAKÖPRÜ’DE AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda başlatılan seferberlik, Karaköprü'nün çevresel güzelliklerini artırmayı ve doğal yaşam alanlarını zenginleştirmeyi hedefliyor.

Karaköprü Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin daha yeşil ve doğal bir görünüme kavuşması için kapsamlı bir ağaçlandırma çalışması başlattı. Bu projeyle, hem çevre düzenlemesinin güçlendirilmesi hem de yeşil alanların artırılması hedefleniyor. Ekipler, ilçedeki çeşitli park ve yeşil alanlarda farklı ağaç ve bitki türlerini dikerek, Karaköprü'nün doğal güzelliklerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Ağaç dikim çalışmalarına katılan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yemyeşil bir Karaköprü için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.  Başkan Çiftçi, "Kişi başına düşen yeşil alanı artırmayı hedefliyoruz. Parklarımızın değerini bilelim çocuklarımızı ve gençlerimizi bu konuda bilinçlendirelim bu parklar Karaköprülülerin parklarıdır. Biz durmadan ve duraksamadan onlar için çalışacağımıza söz veriyoruz" dedi.

Bu ağaçlandırma çalışması sayesinde ilçe, daha yeşil bir görünüme kavuşacak; böylece hem çevresel açıdan fayda sağlanacak hem de vatandaşların doğayla iç içe bir yaşam sürmeleri mümkün hale gelecek.


Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —