KARAKÖPRÜ HALK KÜTÜPHANESİ 27 EKİM’DE AÇILIYOR

DİĞER 16.10.2024 21:18:36 0
KARAKÖPRÜ HALK KÜTÜPHANESİ 27 EKİM’DE AÇILIYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından hizmete sunulacak olan halk kütüphanesi, geniş iç mekân tasarımı ve modern yapısıyla ön plana çıkıyor. 3 bin metrekarelik geniş bir alana sahip olan halk kütüphanesi, zengin iç yapısıyla vatandaşlara hizmet verecek.

Hizmette sunulacak olan kütüphane sayesinde Karaköprü halkının bilgiye erişimini kolaylaştırarak, kitap okuma alışkanlıklarını teşvik etmeyi ve sosyal, kültürel yaşamı zenginleştirmeyi hedefliyor.

Başkan Çiftçi; “Yaptığımız planlama çerçevesinde 27 Ekim gençlerimizi kütüphanemizle buluşturacağız. Karaköprü Belediyesi olarak gençliği önemsiyoruz. Gençlik geleceğimizdir. Geleceğe doğru adım atabiliyoruz. Allah’ın izniyle 27 Ekim’de merkez kütüphanemizi hizmette sunacağız” dedi.

Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi

MUCUR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANMAK ÜZERE İTFAİYE ERİ ALIM İLANI

Eş Başkanlar kent trafiğini rahatlatacak Dinamik Kavşak Kontrol Sistemini inceledi

Kapem’de İngilizce A1 Kursu Açılacak

EŞ BAŞKAN SAYILĞAN SERA VE ASFALT ŞANTİYESİNDE İNCELEMERDE BULUNDU.

ATATÜRK’ÜN YOZGAT’A GELİŞİ COŞKUYLA KUTLANDI

Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı Meclis toplantısı başladı

TÜRKİYE BELEDİYE BAŞKANLARI BİRLİĞİ STK BULUŞMASI SİVAS’TA DÜZENLENDİ…

Büyükşehir’den Kırsalda Ulaşım Ve Altyapıya Öncelik