KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ OKUMA EVLERİ GENÇLERİN SINAV HAZIRLIĞINA DESTEK OLUYOR

DİĞER 20.04.2024 13:34:37 0
KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ OKUMA EVLERİ GENÇLERİN SINAV HAZIRLIĞINA DESTEK OLUYOR

Toplumun her kesimine hizmet vermek için projelere imza atan Karaköprü Belediyesinin eğitime katkı sağlamak amacıyla ilçeye kazandırdığı okuma evleri sınavlara hazırlanan gençlere konforlu bir ortamda ders çalışma imkânı sağlıyor.

ALES, YKS, KPSS, TUS ve YDS gibi sınavlara hazırlanmak için bir çalışma ortamına ihtiyaç duyan öğrenciler Atakent, Esentepe, Seyrantepe ve Doğukent mahallelerindeki okuma evlerinde sessiz bir ortamda kendilerine sunulan imkanlar dahilinde sınavlara hazırlanıyor.

Okuma evlerinden faydalanan gençler kendilerine sunulan bu hizmet için Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür ederek sınavlara hazırlanmalarında okuma evlerinin büyük faydasını gördüklerini dile getirdiler.

Karaköprü Belediyesi Atakent ve Esentepe okuma evleri pazar günü hariç her gün 08- 21.00 saatleri arasında, halk kütüphanesi ve Doğukent okuma evi de haftanın altı günü 08.00- 17.00 saatleri arasında gençlere hizmet veriyor.

Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi

BAŞKANIMIZ 'TRABZON'DAN DÜNYAYA TURİZM ZİRVESİ' TEMALI İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

KUZEY MAKEDONYA CUMHURİYETİ FAHRİ KONSOLOSUNDAN BAŞKANIMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TRABZON ECZACILAR ODASI YÖNETİMİNDEN BAŞKANIMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ