Tarih: 28.10.2024 12:13

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ HİZMETE AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Eğitime ve gençliğe önem veren Karaköprü Belediyesi gençler için önemli bir hizmeti daha ilçeye kazandırdı. Akbayır Mahallesinde Necmettin Cevheri Kültür Merkezi içerisinde 3 bin metrekare alanda kurulan ‘Merkez Kütüphanesi’ hizmete açıldı.

Açılış programına Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Genel Başkanvekili Prof. Dr. Sacit Günbey, İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, teşkilat üyeleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

GAP Bölge Kalkınma İdaresinin finansman desteğiyle hizmete açılan kütüphane geniş alanıyla dikkat çekerken, zengin iç mekân tasarımıyla da öne çıkıyor. Öğrencilere ferah, konforlu çalışma alanları sunarak bireylerin bilgi edinme ve araştırma süreçlerini destekleyen önemli bir kaynak merkezi işlevi görecek.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, seçimden hemen sonra Karaköprü’nün ihtiyaçları için işe koyulduklarını ve gençlerin ihtiyaçlarını da unutmadan hizmet ettiklerini ifade etti.

Başkan Nihat Çiftçi, “GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığımıza kütüphane projemize destekleri için teşekkür ediyorum. Medeniyeti yakalayabilmemizin, bu topraklara hizmet edebilmemizin yolu okumaktan, gelişmekten geçiyor. İnşallah bu tür merkezlerde gençliği geliştirmek için yerel yönetimler olarak elimizden geleni sarf ediyoruz.

Kütüphanemiz 3 bin metrekare kapalı alanıyla Şanlıurfa’nın en büyük kütüphanesi olarak yerini alıyor. Burada gençlerimize eksik dersleri noktasında takviye eğitimler vereceğiz” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yaptığı konuşmada insanlığa hizmetin, milletin derdine derman olmanın Milli Görüş belediyecilik anlayışının temelinde yattığını ifade etti

Genel Başkan Erbakan şu cümleleri dile getirdi: “Kıymetli belediye başkanımız Karaköprü’de aşkla ve inançla çalışıyor. Ahlaklı belediyeciliğin en büyük örneğini Karaköprü’de hayata geçiriyor. Çok daha büyük hizmetlerin ve başarıların kendisine nasip olmasını diliyorum.

Millete yapılan hizmet çok değerli ancak açılışı yapılan hizmetin bir kütüphane olması da çok değerlidir. Millî Görüş olarak ilim tahsiline, araştırmaya, gelişime çok büyük değer veriyoruz. İnşallah bu kütüphanemizde gençlerimiz istifade ederek hayırlı hizmetlerde bulunacak nesiller olacaklar. Kütüphanemizde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum Kütüphanemiz ilçemize hayırlı olsun.”

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu ise Karaköprü’de kısa sürede önemli hizmetlere imza atıldığına dikkat çekerek bu hizmetlerin devam edeceğini ifade etti.

Açılışın ardından Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Genel Başkan Fatih Erbakan ve protokol üyelerine kütüphaneyi gezdirerek iç mekân tasarımı, sunulan hizmetler ve geniş kitap koleksiyonu hakkında detaylı bilgi verdi.


Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —