KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ AÇILIŞA HAZIR

DİĞER 25.10.2024 23:16:56 0
KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ AÇILIŞA HAZIR

Kütüphane, geniş bir kitap koleksiyonuna sahip olmakla kalmayıp, aynı zamanda öğrenci ve vatandaşlar için ferah ve konforlu çalışma alanları sunarak, bireylerin bilgi edinme ve araştırma yapma süreçlerini destekleyen önemli bir kaynak merkezi işlevi görecek.  Merkez Kütüphane, 3 bin metrekarelik geniş bir alanı kaplayarak, zengin iç mekân tasarımıyla dikkat çekiyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bu projeyle birlikte gençlerin okuma alışkanlıklarını artırmayı ve bilgi edinme süreçlerini desteklemeyi hedeflediklerini belirterek, projenin gençlerin kişisel ve akademik gelişimlerine önemli katkılarda bulunacağını vurguladı.

Başkan Çiftçi; açılış törenine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın da katılım sağlayacağını belirterek tüm vatandaşları 27 Ekim Pazar günü saat 13:00’da Merkez Kütüphane’nin açılışına davet etti.

Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi

Pastane imalatında 150 kg bozulmuş cevize el konuldu

Büyükşehir Belediyesi’nden Vanspor yönetimine cevap

Minik öğrenciler hayvan bakımevini gezdi