KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ MECLİS OTURUMLARINI CANLI YAYINLAMAYA BAŞLADI

DİĞER 10.10.2024 23:38:34 0
KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ MECLİS OTURUMLARINI CANLI YAYINLAMAYA BAŞLADI

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bu kararı şeffaflık ilkeleri doğrultusunda aldıklarını belirtti. Başkan Çiftçi, "Vatandaşlarımız alınan kararlardan anlık olarak haberdar olmaları için böyle bir adım attık. Canlı yayınlar sayesinde, halkımız meclis süreçlerine daha yakın izleyecek." dedi.

Canlı yayınlar, Karaköprü Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden erişime sunulacak. Bu uygulama ile vatandaşlar, belediye çalışmalarını ve alınan kararları doğrudan takip etme imkânı bulacak.

Canlı yayınlar, hem meclis oturumlarının daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak hem de vatandaşların yerel yönetimle olan bağlarını güçlendirecek.

Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi

BAŞKANIMIZ TRABZON ÜNİVERSİTESİ HUKUK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ İLE Bİ ARAYA GELDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne Önemli Hibe Desteği!

Eşbaşkan Şedal ve Zeydan Bahçesaray’da yapılan yolları inceledi

Stajyer öğrencilere 'iş sağlığı ve güvenliği' eğitimi

VASKİ’den Van’daki siyanür iddiaları hakkında kamuoyuna açıklama

Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı