Karadolap Mahallesi Asmalı Caddesi’nde asfalt çalışması

CHP 9.10.2024 09:06:51 0
Karadolap Mahallesi Asmalı Caddesi’nde asfalt çalışması

“Yaşamaya Değer” sloganı ile hizmet üretmeye devam eden Eyüpsultan Belediyesi’nin cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmaları ilçenin farklı bölgelerinde hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, Karadolap Mahallesi Asmalı Caddesi’nde asfalt serimi gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bir yandan sahada yaptıkları denetimlerde gördükleri aksaklıkları gideriyor, bir yandan da vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

EKİPLER YOĞUN MESAİ HARCIYOR

Vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için yaz başından beri asfalt çalışmalarına yoğun mesai harcayan ekipler, son olarak Karadolap Mahallesi Asmalı Caddesi’nde asfalt serimi gerçekleştirdi.

İstanbul,Eyüpsultan Belediyesi

TARSUS 3.KLEOPATRA BİSİKLET FESTİVALİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR

Başkan Zeyrek Otopark İçin Müjdeyi Verdi; “2024 Bitmeden Hizmete Girecek”

Başkan Kocagöz: “Kepez’de herkes eşit, kapım herkese açık”