AK PARTİ 30.09.2024 14:23:17 0
Karabük’te İtfaiyeciler Haftası Kutlandı

Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, İtfaiyeciler Haftası kapsamında Ergenekon Mahallesi’ndeki 16 katlı binalardan oluşan Kule Park’ta bir tatbikat gerçekleştirdi. Halatla binadan iniş yapan itfaiyeciler, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı ve büyük ilgi topladı.

Tatbikatın ardından Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, itfaiye ekipleriyle yemekte bir araya geldi ve onların cesaret dolu çalışmalarını takdir etti. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Sizler, canınızı hiçe sayarak görev yapan kahramanlarsınız. Her birinize, bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirdiğiniz için şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Karabük,Karabük Belediyesi

Patnos Belediyemiz, sanayi sitemizi daha yaşanabilir hale getirmek için kolları sıvadı!

Büyükşehir, Özel Vatandaşlara Tramvay Heyecanı Yaşattı

BAKAN YUMAKLI, GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’İ ÖRNEK GÖSTERDİ: "ÇOK İYİ BİR ÇEKİM GÜCÜ VAR"

ŞEHİR TİYATROSU YAYLADAĞI’NDA

ÜNYE’DE YATIRIM VE PROJELER İÇİN İSTİŞARE TOPLANTISI