Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya İadeiziyaret

AK PARTİ 19.04.2024 09:14:53 0

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimi sonrasında Karabük Belediye Başkanı olarak seçilen ve ilk ziyaretini kendisine gerçekleştiren Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya iadeiziyarette bulundu.

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ise nazik ziyareti ve güzel temennileri için Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’a teşekkür etti.

Karabük,Karabük Belediyesi

Başkan Görgel: “Tüm Paydaşlarımızla Yeni Bir Kahramanmaraş İnşa Ediyoruz”

“İşçi Kardeşlerimizle Bir ve Beraberiz”

SELÇUKLU’DA ASFALT VE ALTYAPI SEZONU BAŞLADI

KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN MALAS CADDESİ’NİN STANDARDINI YÜKSELTECEK DÜZENLEME

SOSYAL İNOVASYON AJANSI “İNOVASYON SEYAHAT FONU” PROGRAMI İLE GENÇLERİ YENİLİKLERLE BULUŞTURUYOR

Başkan Görgel, 1 Mayıs’ta Çalışanlara Zammı Açıkladı

Resmi Kurumlardan Sandıklı Belediye Başkan Adnan Öztaş’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Başkan Bucak'tan 1 Mayıs mesajı

REFERANS BELEDİYE MELİKGAZİ’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR